Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Yπέροχη η "Εκδήλωση - Συνεστίαση" του Συλλόγου «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ»

Το βράδυ της Παρασκευής 1 Ιουνίου, με ευκαιρία την «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος» που πλησίαζε, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σε συνεργασία με τη Συντονιστική Επιτροπή για το «Οικόπεδο Παναγοπούλου», πραγματοποίησε εκδήλωση – συνεστίαση στον υπαίθριο χώρο της γνωστής, παραδοσιακής ταβέρνας «Ο Ασβεστόλακος».
Η συμμετοχή μελών και φίλων, όλων των ηλικιών, ήταν μεγάλη. Μας τίμησαν εξάλλου με την παρουσία τους ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Βλάχος και κ. Μαρία Καρανάσιου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κόντρα στον Καιρό κ. Λευτέρης Μαγιάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πέτρος Κούκουζας, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Εκτός των Τειχών κ. Δημήτρης Πολυχρονιάδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρηταγενής Ζευς κ. Άρης Χαιρέτης, η εκπρόσωπος του Συλλόγου «Άγιος Κωνσταντίνος» κ. Σμαρώ Κιούση και η τέως Αντιδήμαρχος Πεντέλης κ. Γλυκερία Τσαντή.
H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ζεστή ατμόσφαιρα, που τη ζέσταναν ακόμη περισσότερο το γλυκόπιοτο κρασί, οι παραδοσιακοί μεζέδες, το τραγούδι του δεξιοτέχνη κιθαρίστα, προπάντων όμως η μελωδική, αισθαντική φωνή της κ. Γεωργίας Δεληγιαννοπούλου - της πολυτάλαντης δημιουργού του γνωστού χώρου τέχνης «Ιδιόμελον» - που την απολαύσαμε σε γνωστά και άγνωστα, σε μας, τραγούδια της Μικράς Ασίας.

Ευχαριστούμε την κ. Δεληγιαννοπούλου, που μας κάνει άλλωστε την τιμή να είναι μέλος του Συλλόγου μας, για τη συγκίνηση που μας χάρισε, τόσο με τους στίχους - τους χαρακτηριστικούς - και τη μουσική των τραγουδιών που ερμήνευσε, όσο και με την ίδια της, την εντελώς προσωπική, ερμηνεία.
Τα χρήματα από την εκδήλωση διετέθησαν για τους σκοπούς της Συντονιστικής Επιτροπής για το «οικόπεδο Παναγοπούλου»

                                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                        Η Πρόεδρος                                                                  Η Γεν. Γραμματέας
                 Δήμητρα Κρεκούκια                                                           Σωτηρία Σουλτάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου