Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

«Ολυμπιακά Ακίνητα» σκουπίδια στο σταθμό Νερατζιώτισσα

                       Σχεδιάζουν εθελοντική δράση καθαρισμού,
                          Δήμος Αμαρουσίου & ΣKAΪ
Σε μικρές χωματερές με μπάζα και σκουπίδια έχουν μετατραπεί οι χώροι στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου.

Στην οδό Νερατζιώτισσας πίσω από τον σταθμό του Ηλεκτρικού, υπάρχουν σκουπίδια και μπάζα από οικοδομές.
Σε τακτά χρονικά διαστήματα διανυκτερεύουν άστεγοι στη συμβολή των οδών Κύμης και Σπύρου Λούη με αποτέλεσμα να δημιουργείτε εστία μόλυνσης στην είσοδο των πανάκριβων ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Σε αυτό το σημείο αρκετοί είναι εκείνοι που βάζουν φωτιά σε καλώδια για να πάρουν το χαλκό και να το πουλήσουν μετά σε εταιρείες σκράπ.
Πίσω από το ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο έχουν μεταφερθεί μπάζα και το ίδιο ισχύει στα γήπεδα τένις και το ολυμπιακό κολυμβητήριο.
Την ευθύνη για την ορθή διαχείριση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων έχει η εταιρεία «Ολυμπιακά Ακίνητα». Η εταιρεία Ολυμπιακά Ακίνητα συστήθηκε το 2002 και έχει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο δημοσίων επενδύσεων που περιλαμβάνει 2 μαρίνες, 12 στάδια, 6 γυμναστήρια και 2 κτίρια γραφείων.
Όμως η εταιρεία δεν διαθέτει προσωπικό για την ασφάλεια και την καθαριότητα με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται μπάζα και σκουπίδια στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις.  
Επίσης ο δήμος Αμαρουσίου δηλώνει ότι καθαρίζει τα σημεία γύρω από το σταθμό «Νερατζιώτισσα» όμως είναι τόσοι πολλοί οι επισκέπτες τόσο στους σταθμούς του ηλεκτρικού και του προαστιακού αλλά και στο εμπορικό κέντρο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κάθε μέρα σκουπίδια.
Σχεδιάζεται με τον δήμο Αμαρουσίου μια εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή μέσα στο μήνα Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου