Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πρόγραμμα ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by Epode

Ολοκληρώθηκαν οι μετρήσεις


Ο Δήμος Αμαρουσίου με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by Epode προσφέρει στους μικρούς πολίτες και τις οικογένειές τους την απαραίτητη ενημέρωση και εκπαίδευση για τις διατροφικές τους συνήθειες με στόχο μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Για την προώθηση της τρέχουσας ενότητας «Η Γεύση Της Εποχής: Τα Λαχανικά», η τοπική ομάδα του Δήμου Αμαρουσίου έχει προγραμματίσει μια σειρά ενημερωτικών και ταυτόχρονα διασκεδαστικών ενεργειών!
Ήδη ολοκληρώθηκε η καταγραφή ύψους και βάρους των παιδιών επιλεγμένων σχολείων του Δήμου από την τοπική ομάδα του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ.
Παρών στη διαδικασία ήταν και ο Δήμαρχος του Δήμου Αμαρουσίου κύριος Γεώργιος Πατούλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους διευθυντές των σχολείων για τη συνεργασία τους και υπογράμμισε: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει ένα σημαντικό ρόλο σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας των πολιτών. Ο Δήμος Αμαρουσίου με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by Epode συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια καταπολέμησης της παιδικής παχυσαρκίας, επενδύοντας σ’ ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου