Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Θριαμβευτική υποδοχή επεφύλαξαν στον Γ. Πατούλη οι εργαζόμενοι

Θριαμβευτική υποδοχή στο Δήμαρχο Αμαρουσίου για την επανεκλογή του στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι.
Όρθιοι και με παρατεταμμένο χειροκρότημα οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αμαρουσίου υποδέχτηκαν το νικητή των Δημοτικών Εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, ο οποίος επανεξελέγη με το μεγαλύτερο ποσοστό που πήρε ποτέ Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο στο Μαρούσι.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου οι εργαζόμενοι συνεχάρησαν τον κ. Πατούλη για την πανηγυρική επανεκλογή του, δίνοντας τις θερμότατες ευχές τους για καλή επιτυχία στο έργο του και στα επόμενα χρόνια.
Ο κ. Πατούλης, εν μέσω δυνατού χειροκροτήματος, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους δήλωσε:
«Δεν είμαστε μόνο μία μεγάλη οικογένεια, είμαστε μία συμπαγής οικογένεια, που λέγεται Δήμος Αμαρουσίου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, όχι μόνο γιατί μας δώσατε τη δυνατότητα να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως, γιατί όλοι βάλατε «πλάτη» για την πόλη και αυτό εκτιμήθηκε από τους πολίτες. Και σας υπόσχομαι ότι αυτή την εκτίμηση που έχουν οι πολίτες στο Δήμο μας, σε εσάς, σε όλους μας, ποτέ δεν θα την προδώσω. Είμαστε ως μια γροθιά ενωμένοι.
Δεν μας χωρίζει τίποτα.»
«Είμαστε υποχρεωμένοι - πρόσθεσε ο κ. Δήμαρχος - να πάμε την πόλη μας μπροστά.
Αυτό που ζητήσαμε από τους πολίτες και από εσάς όλους είναι ότι θέλαμε μία καθαρή νίκη, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά αυτή η νίκη είναι η δύναμή μας.
Με αυτή τη νίκη θα απαιτήσουμε να πάρουμε αυτά που μας χρωστά η κεντρική εξουσία από τα προηγούμενα χρόνια. Και είναι σίγουρο ότι από το Μαρούσι δεν θα πάρει κανείς τίποτα.
Θα διεκδικήσουμε να πάρουμε όλα όσα μας χρωστούν μέχρι τελευταίο ευρώ.»
Αυτό το όμορφο «ταξίδι» που έχουμε ξεκινήσει τουλάχιστον εγώ προσωπικά
- σημείωσε ο κ. Δήμαρχος- δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν θα ξεχάσω ότι το Μαρούσι το πήραμε όταν κάποια στιγμή είχε «σκύψει το κεφάλι», το ανορθώσαμε και αυτή την τετραετία θα το πάμε ψηλά , ώστε να γίνει πρότυπη πόλη στην Αττική. Αυτό αξίζει στο Μαρούσι.»
Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε όλους τους στενούς του συνεργάτες , Διοικητικούς και Πολιτικούς Προϊσταμένους για την πολύ καλή συνεργασία και τη σημαντική τους προσπάθεια, ώστε ο Δήμος Αμαρουσίου να αντιμετωπίσει τα συσωρευμένα προβλήματα του παρελθόντος, καθώς και τους εργαζόμενους για την υπομονή και την κατανόηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου