Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Λευτέρης Μαγιάκης:

«Ο κ. Πατούλης εκτίναξε το χρέος σε 146.000.000»!!!
Κριτική στη διοίκηση του νυν Δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, άσκησε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Λευτέρης Μαγιάκης, μέσω του dimarxe.gr news. Ο κ. Μαγιάκης υποστήριξε πως η σημερινή δημοτική Αρχή κατάφερε να εκτινάξει το έλλειμμα σε 146.000.000 ευρώ. Ωστόσο, υπογράμμισε πως υπάρχει διέξοδος από το «τούνελ».
Μιλώντας για το οικονομικό όφελος του Δήμου, τόνισε: «Τα έσοδα είναι πάρα πολλά αλλά η διοίκηση του κ. Πατούλη έχει φτάσει το Δήμο σε αυτή την τραγική κατάσταση. Ο νυν Δήμαρχος κατάφερε μέσα σε 3,5 χρόνια να εκτινάξει το χρέος σε 146.000.000. Είναι σαφές πως εφάρμοσε μια πολιτική σπατάλης με τα παραπάνω αποτελέσματα. Παράλληλα, από 1/1/2011 θα έχουμε στο Δήμο Αμαρουσίου τους επιτηρητές του Υπουργείου Εσωτερικών».
Ερωτηθείς πως δημιουργήθηκε αυτή η «μαύρη τρύπα», πρόσθεσε: «Πάρα πολλά δάνεια σπαταλήθηκαν για διάφορους αντιπαραγωγικούς σκοπούς και τώρα οι δημότες καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα».
Μιλώντας για το στόχο του εάν και εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος: «Εμείς δίνουμε προτεραιότητα στο να στηρίξουμε τους δημότες που μαστίζονται από την κρίση».
Εν τέλει, μιλώντας για το συνδυασμό του «Κόντρα στον Καιρό», δήλωσε: «Καλούμε όλους τους δημότες Αμαρουσίου να σταθούν στο πλευρό μας ώστε να είμαστε μία ισχυρή δύναμη στο δημοτικό συμβούλιο».
http://www.dimarxe.gr/article.php?id=2200

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου