Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Άλλαξε & επίσημα ιδιοκτήτη η ΚΑΕ Αμαρουσίου

Το Μαρούσι άλλαξε και επίσημα ιδιοκτήτη, καθώς την Τετάρτη υπεγράφη προσύμφωνο μεταβίβασης των μετοχών από τον Άρη Βωβό στον Γιώργο Γκάμαρη, ο οποίος είναι εκπρόσωπος ομάδας επιχειρηματιών.
Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος είχε αναλάβει το συντονισμό και τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε σχετικά:
«Αναλάβαμε την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο ιδιοκτησιακό της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου, σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη. Είμαι ευτυχής που η προσπάθεια αυτή απέδωσε καρπούς. Το Μαρούσι θα συνεχίσει σε στερεές βάσεις, με τη νέα διοίκηση, αλλά και τον Δήμο Αμαρουσίου πάντα στο πλευρό του, να προσφέρει συγκινήσεις και επιτυχίες σε όλους τους κατοίκους της πόλης αλλά και γενικά στους Έλληνες φιλάθλους».
Παρόντες ήταν επίσης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σ. Σταθούλης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Κ. Κουτσούκος, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ κ. Π. Αλεξανδρής, ο κ.Θ. Μαρής και ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ κ. Β. Πετρόπουλος.
Αθήνα, Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=183169

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου