Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Δηλητήρια, εγκληματικές πράξεις & πανηγύρια

Έφυγε από κοντά μας η γνωστή Μαρουσιώτισσα Δικηγόρος +Ειρήνη Ζανάκη - Θεοδωροπουλου, βασικό μέλος του  Συνδυασμού «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ  ΜΑΡΟΥΣΙ»
Πρέπει να θυμίσουμε ότι όταν ήρθε η στιγμή να ορκιστεί Δημοτικός Σύμβουλος, ζήτησε στην θέση της να προωθηθούν νέοι άνθρωποι,  πιστεύοντας ότι η νέα γενιά με την δυναμική της θα σταματήσει την καταστροφική μανία των Διοικήσεων του Δήμου που τα τελευταία 20 χρόνια μετέτρεψαν την πόλη που μεγάλωσε, από ένα από τα ομορφότερα προάστια, στην πιο προβληματική & μολυσμένη της Χώρας.
Γιατί τα καυσαέρια που οι ομάδες Π. Τζανίκου - Γ. Πατούλη γέμισαν το Μαρούσι προωθώντας  παράνομες δυσμενείς χρήσεις γης για να κερδοσκοπούν μεγάλα ιδιωτικά εργολαβικά συμφέροντα, δηλητηριάζοντας τους κατοίκους, δεν τα βλέπουμε αλλά τα αναπνέουμε & σκοτώνουν... 
Καθώς αποδεδειγμένα στο Λονδίνο εξ αιτίας αποκλειστικά των καυσαερίων(που εκεί δεν ξεπερνούν τα απαγορευτικά μάλιστα όρια), χάνουν την ζωή τους 40.000 άνθρωποι
(στην πλειοψηφία γυναίκες) πόσο μάλλον στο Μαρούσι που σύμφωνα με μετρήσεις, 
η μόλυνση είναι μόνιμα στο κόκκινο.
Φυσικά οι υπεύθυνοι παράγοντες που μας γεμίζουν δηλητήρια, «έλυσαν» το  πρόβλημα… Απομακρύνοντας το εγκατεστημένο στη Ν. Φιλόθεη Αμαρουσίου μηχάνημα μέτρησης διοξειδίου.
Έτσι οι κάτοικοι μη αντιλαμβανόμενοι τον Καρκίνο που αναπνέουν, θεωρούν επιτυχημένους  Δημάρχους, όποιους τους υπόσχονται ότι θα τους διορίσουν παράνομα το παιδί τους, τους ταΐζουν αρνιά & λαγάνες & κόβουν πρωτοχρονιάτικες πίττες...

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ευτυχώς πέσαμε σε αριστερούς & κομμουνιστές ...


Θα διωχθούν πειθαρχικά οι ιατροί βουλευτές μέλη του ΙΣΑ που θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με προγενέστερες ατομικές επιστολές έχει καλέσει τους βουλευτές ιατρούς μέλη του, αλλά και όλους τους βουλευτές που αντιπροσωπεύουν τον υγειονομικό κλάδο, να αναλογιστούν τις ιστορικές ευθύνες τους και να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο κοινωνικά ανάλγητο, που εισήχθη προς ψήφιση με ιδιαίτερη σπουδή χωρίς κανένα ουσιαστικό κοινωνικό διάλογο, επιβαρύνει όλους τους Έλληνες, ιδιαίτερα τους πιο αδύναμους και τη μεσαία τάξη, κηρύττει τον πόλεμο στους νέους, μειώνει τις υφιστάμενες συντάξεις καταργώντας ακόμα και τον κλάδο των μονοσυνταξιούχων, ενώ ταυτόχρονα μειώνει δραστικά τις συντάξεις αναπηρίας.
Κάνουμε μία ύστατη έκκληση στους συναδέλφους μας ιατρούς και γενικότερα στους υγειονομικούς βουλευτές, να αναλάβουν τις ευθύνες που εκπηγάζουν από το λειτούργημα μας...

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ - ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

ΟΛΟΙ στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ 8 του ΜΑΗ 
              στις 10:00 π.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ 09:00 π.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ
Συνάδελφοι σσες, η Πρωτομαγιά δεν είναι μια τυχαία μέρα για την εργατική τάξη. 
Είναι μια μέρα που η εργατική τάξη τιμάει τους νεκρούς της, είναι η μέρα που οι εργαζόμενοι επιθεωρούν τις δυνάμεις τους, οργανώνουν την πάλη τους, την αντεπίθεση τους, απέναντι στο κεφάλαιο. Για να απαλλαγούν από το σημερινό σάπιο βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα που το μόνο που γεννά είναι πολέμους, φτώχια και εξαθλίωση για τους λαούς και αμύθητα πλούτη για τους κεφαλαιοκράτες.  
130 χρόνια μετά το ξεσηκωμό των εργατών του Σικάγο και τα αιτήματα τους παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ. 
Δουλειά με δικαιώματα ζητούσαν τότε οι εργάτες, δουλειά με δικαιώματα ζητάμε και σήμερα. Αξιοπρεπείς μισθούς και ανθρώπινες συνθήκες ζητούσαν τότε ακριβώς τα ίδια ζητάμε και σήμερα. Τα προηγούμενα χρόνια η εργατική τάξη με τους αγώνες της είχε καταφέρει και είχε αποσπάσει κάποια δικαιώματα και κατακτήσεις προς όφελος της.

Στις 10:00 π.μ. η πεζοπορία στο Πεντελικό βουνό

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Άνοιξε τις πύλες της η «62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς»

Άνοιξη, λουλούδια που ανθίζουν, αισιοδοξία, αυτό είναι το γενικό μήνυμα των κυβερνητικών στελεχών που έκαναν χαιρετισμό στα εγκαίνια του 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης.  
Παρόντες πολλοί επίσημοι, μεταξύ των οποίων οι υπερυπουργοί Πάνος Σκουρλέτης και Παναγιώτης Κουρουπλής & ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ & Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.
Την έναρξη της Ανθοκομικής έκανε όπως πάντα η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς, «ζεσταίνοντας» το κλίμα για τις ομιλίες.
Τα εγκαίνια έκανε ο πατέρας Χρήστος Κυριακόπουλος, ιδιαίτερα αγαπητός στην Κηφισιά. 
Επισήμους, δημότες της Κηφισιάς και επισκέπτες της έκθεσης καλωσόρισε θερμά ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος μίλησε για μια διοργάνωση που ξεκίνησε πριν από έναν αιώνα, στην πλατεία Πλατάνου. 
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στη σημερινή κατάσταση που βρίσκονται οι δημότες Κηφισιάς, οι οποίοι δεν είναι μόνο οι πλούσιοι αλλά υπάρχουν και εκατοντάδες άποροι, καθώς και νεόπτωχοι, έτσι αφουγκραζόμενοι τις νέες ανάγκες φιλοξενούνται στην έκθεση και περίπτερα κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Αύριο στις 12.00 η γιορτή αγάπης & χρωμάτων

Στις 7:00 μ.μ. τα εγκαίνια του Φεστιβάλ «ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΗΜΑ & ΧΡΩΜΑ» στο Μαρούσι


«Γυαλιά καρφιά» από ...αγνώστους, το κατάστημα Οπτικών του προέδρου του ΕΣΑΜ!!!

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής, με την ομάδα των ατόμων να χρησιμοποιούν σφυριά και λοστούς για να σπάσουν τις βιτρίνες του καταστήματος του κ. Γιάννη Νικολαράκου και στη συνέχεια με πετούν μεγάλες ποσότητες κόκκινης μπογιάς στους τοίχους αλλά και σε άλλα σημεία του καταστήματος. 
Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό αμέσως έτρεξε στο κατάστημα του για να διαπιστώσει ότι δεν πρόκειται για ληστεία, καθώς δεν έλειπε ούτε ένα ζευγάρι γυαλιά. 
Ο ίδιος μιλάει για μήνυμα τρομοκρατίας εναντίον του Eμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, λόγω της έντονη δράσης που έχει αναπτύξει.

ΑΜΑΡΥΣΙΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΪΟΥ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Δύο συνεργατικοί σχηματισμοί από την Περιφέρεια Αττικής στα Bόρεια προάστια

Τους κλάδους και τις δραστηριότητες που εμφανίζουν προοπτικές βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας & της εξωστρέφειας, μέσω της ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών παρουσίασε η Περιφερειακή Ενότητα του βόρειου τομέα στους 12 Δήμους της ευρύτερης περιοχής.

«Πέρα από την καθημερινότητα, τα τεχνικά έργα, το προσφυγικό, την κοινωνική πολιτική, ψηλαφίζοντας τα χαρακτηριστικά της ευρύτερης περιοχής, αγγίζουμε και τον τριτογενή τομέα και επιλέγουμε να δώσουμε βάρος στην επιχειρηματικότητα, ιδίως των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. 
Σε μια περίοδο που ανεργία στη χώρα μας είναι τριπλάσια από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δημιουργούμε μέχρι τέλος Ιουνίου δυο cluster στα βόρεια προάστια, έχοντας αποτυπώσει επτά προοπτικές σε κλάδους και δραστηριότητες που εμφανίζουν δυνατότητες ανάπτυξης» υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στους Δημάρχους και τους εκπροσώπους  τους που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση και συμπλήρωσε:

Στήριξη Πατούλη στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων για Ασφαλιστικό - Φορολογικό


Εκφράζω την πλήρη στήριξη μου στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, των συνταξιούχων και των ελεύθερων επαγγελματιών, ενάντια στα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση μέσα από την ψήφιση του Φορολογικού- Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου.
Μετά από οκτώ χρόνια ύφεσης, η Κοινωνία δεν αντέχει άλλες νέες επιβαρύνσεις, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και νέους φόρους. Με τα μέτρα αυτά δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη και η ανεργία θα εκτοξευθεί.
Οδηγούνται σε οικονομικό και επαγγελματικό αφανισμό δεκάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και επιστήμονες, οι οποίοι θα δουν να τριπλασιάζονται οι ασφαλιστικές τους εισφορές και να αυξάνεται κατακόρυφα η φορολόγησή τους.  
Με τα μέτρα αυτά, το επιστημονικό προσωπικό της χώρας θα αναζητήσει διέξοδο στο εξωτερικό και η χώρα θα χάσει τα καλύτερα μυαλά της.

«Στηρίζει», στηρίζει τις κινητοποιήσεις η «ΕΝΟΤΗΤΑ» & ομορφαίνει ... την κυβερνητική ζωή του Τσίπρα!

 Η δημοτική παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ»(που είχε την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές), με ανακοίνωση που εξέδωσε,στηρίζει & συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ - ΟΤΑ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ  που γίνονται στη διάρκεια του τριημέρου 6-8 Μαίου κατά του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου που έφερε για ψήφιση στη Βουλή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
«Το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο», τονίζει, 
υλοποιεί μία ακόμη μνημονιακή δέσμευση απέναντι στους δανειστές με στόχο την εξοικονόμηση 1,8 δις ευρώ από την περιστολή της συνταξιοδοτικής δαπάνης. 
Δρομολογεί την κατάργηση του θεσμού της Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ 
προβλέπει μεταξύ άλλων περικοπή Συντάξεων, Κύριων και Επικουρικών, 
μεγάλη μείωση του Εφάπαξ, επαναϋπολογισμό των συντάξεων που ήδη καταβάλλονται, υπερβολικά βάρη σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες
Η συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών εδώ και έξι χρόνια έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους και τους μικροεπαγγελματίες σε τραγική υποβάθμιση και απώλεια κατακτήσεων που είχαν κατοχυρωθεί από τον προηγούμενο αιώνα.
Η ανεργία παραμένει σε υψηλά επίπεδα και πλήττει πρώτα από όλα τους νέους.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Κοντά στους ευπαθείς συμπολίτες μας ο Δήμος Αμαρουσίου & τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα,

Πληθώρα συντονισμένων κοινωνικών δράσεων υλοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου για την στήριξη και την ανακούφιση των ευπαθών συμπολιτών μας για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.  
Μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας διατέθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας μεγάλες ποσότητες τροφίμων, πασχαλινών εδεσμάτων, ειδών παντοπωλείου και προσωπικής υγιεινής, αλλά και γενικού οικιακού καθαρισμού.
Ειδικότερα:
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η διανομή δεκάδων τόνων οπωροκηπευτικών προϊόντων, υπό το συντονισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη στους εταίρους Δήμους της σύμπραξης Βόρειου Τομέα «Αμάλθεια», με επικεφαλής εταίρο το Δήμο Αμαρουσίου.

Στις 25 Μαΐου, η παρουσίαση της ταινίας με τα πεπραγμένα Γ. Καραμέρου & Ρένας Δούρου...

2 χρόνια από τις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014, 18 μήνες διοίκησης στην Περιφέρεια Αττικής
«2 βήματα εμπρός», 1 ντοκιμαντέρ...

Aσφαλτoστρώσεις από 9 εως 30 Μαΐου σε δρόμους του Αμαρουσίου

Έργα ασφαλτόστρωσης για την αποκατάσταση του οδοστρώματος θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 9 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 σε συγκεκριμένες οδούς στις Πολεοδομικές Ενότητες του Κέντρου, των Αναβρύτων, του Σωρού και του Νέου Αμαρουσίου. 
Η συγκεκριμένη εργολαβία υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής και είναι αποτέλεσμα διεκδίκησης του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη.
Τα έργα ασφαλτόστρωσης θα εκτελεσθούν στις οδούς:
Π.Ε. Κέντρου:
Οδός Bασιλίσσης Όλγας(στο τμήμα από Αριστοτέλους έως Π. Κυριακού)
Οδός Διονύσου(στο τμήμα από Αγ. Κωνσταντίνου έως Δημ. Μόσχα )
Οδός  Γούναρη(στο τμήμα από Διονύσου έως 25ης Μαρτίου)
Π.Ε. Ανάβρυτα: 

Στις 9:30 π.μ, η συνεδρίαση της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής»

ΟΚΤΩ (08) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης(11/2016)  της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αμαρουσίου», η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου στις 9:30 π.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010.
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
*Επικύρωση Πρακτικού
1. Έγκριση ή μη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί των οδών Στουντίου, Αλιστράτης, Τσουνιά, Μεσσήνης, Ολυμπιονίκη Ελ. Παπασυμεών, Παμίσου, λόγω του έργου με τίτλο: "ΑΠΟΡΡΟΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Α"
2. Έγκριση ή μη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, λόγω του έργου με τίτλο: 
"ΔΙΚΤΥΟ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΨΑΛΙΔΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ" (οδoί Ρέας, Ψαρών και Α. Παπανδρέου).
3. Έγκριση ή μη της νέας αρίθμησης της οδού Κανάρη και μετονομασία οδού στην περιοχή Ανάβρυτα - Αμαρουσίου.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ο εορτασμός του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Αγία Φιλοθέη

Παρουσία πλήθους πιστών και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης γιόρτασε με κάθε λαμπρότητα τη μνήμη του μεγαλομάρτυρα και τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου.
Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ενώ παραβρέθηκε & ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.

Μείωση εισφορών των Δήμων στον ΕΔΣΝΑ

Ο οριστικός καθορισμός των εισφορών του έτους 2015, 
καθώς & η προσωρινή τιμή των εισφορών του έτους 2016, αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία, κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ στις 15 Απριλίου  
Για το έτος 2015 η τιμή μονάδας ανά τόνο εισερχομένων απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Φυλής οριστικοποιήθηκε στα 45,20 ευρώ για τους Δήμους - μέλη του ΕΔΣΝΑ, ενώ για το έτος 2016 ορίστηκε προσωρινά στα 45 ευρώ ανά τόνο.
Επισημαίνεται ότι για το έτος 2014 η τιμή μονάδας είχε οριστικοποιηθεί στα 49,10 ευρώ ανά τόνο εισερχομένων απορριμμάτων.

Στις 6:00 μ.μ. η Εκτακτη Γ. Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου των Αναβρύτων

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου των Αναβρύτων, σύμφωνα με  απόφαση του ΔΣ και με το άρθρο 11 του καταστατικού, καλεί τα μέλη σε ΄Εκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 στις 18:00 μ.μ. στο γραφείο του Συλλόγου (Κτήριο Πανίτσα, Άλσος Συγγρού)

Θέμα ημερήσιας διάταξης:  Διαδικαστικά Ζητήματα της Σχολικής Κοινότητας.

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Παραδοσιακά γιόρτασαν το Πάσχα στο Μαρούσι

Περισσότεροι από δύο χιλιάδες συμπολίτες σε ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού γιόρτασαν ως μία μεγάλη οικογένεια στο Μαρούσι την πιο λαμπρή γιορτή του χρόνου, στο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, με μηδέν κόστος για τους δημότες και τον Δήμο, ανήμερα του Πάσχα.
Η μεγάλη γιορτή με οικοδεσπότη το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη στήθηκε από νωρίς το μεσημέρι και το Πασχαλινό Τραπέζι που στρώθηκε στον υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου τα είχε όλα. 150 σούβλες με τον παραδοσιακό οβελία, κόκκινα αυγά, σαλάτες, πασχαλινά γλυκά και άφθονο κρασί.
Συμπολίτες κάθε ηλικίας έγιναν μία μεγάλη παρέα απόλαυσαν τα πασχαλινά εδέσματα, διασκέδασαν και χόρεψαν σε λαϊκούς και νησιώτικους ρυθμούς μέχρι αργά το απόγευμα, συντροφιά με τους καλλιτέχνες Δέσποινα Ντάσσιου, Βασίλη Πάτσιο και Θεώνη Βελή και με τη συμμετοχή του Δημήτρη Σούτα στο κλαρίνο, του Λευτέρη Μπουρνή στο βιολί, του Θανάση Πάτσιου στο πιάνο και τα πλήκτρα, του Αργύρη Ντίνα στο μπουζούκι, του Γιάννη Σεβαστόπουλου στη κιθάρα – λαούτο και του Θανάση Αιγινίτη στα κρουστά.

Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου έκανε «ΑΝΑΣΤΑΣΗ» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Το χαρμόσυνο άγγελμα της Αναστάσεως του Κυρίου γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τους εκατοντάδες πιστούς που παρακολούθησαν την Αναστάσιμη Ακολουθία στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρούσι, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.