Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Θράκη πατρίδα μου γερά, δώσε ένα μάθημα στα λαμόγια τα «Αριστερά»

«ΟΜΗΡΟΣ» ο αλαζόνας Β.  Αποστόλου, που άλλαξε ρότα μόλις γεύτηκε την ορμή & την οργή των αγροτών
«Δεν είναι στην κουλτούρα της «Αριστεράς» λέει τώρα, ούτε η βία ούτε τα ΜΑΤ»!!!
                     Νέα επεισόδια από αγρότες στην Κομοτηνή
Επεισόδια ξέσπασαν ξανά έξω από τα γραφεία της περιφέρειας Κομοτηνής αργά λίγο μετά τις 8:00 μ.μ, καθώς συνεχίζεται ο αποκλεισμός του κτιρίου από εξαγριωμένους αγρότες που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Μέσα στο κτίριο βρίσκεται αποκλεισμένος και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου. 
Η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδα αγροτών πέταξε καπνογόνα και επιχείρησε να εισβάλει στο κτίριο, απαιτώντας από τον υπουργό την άμεση απόσυρση των διατάξεων για το ασφαλιστικό.
Οι αγρότες διαμηνύουν ότι σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέψουν στον κ. Αποστόλου να αποχωρήσει από τα γραφεία της Περιφέρειας και υπογραμμίζουν ότι ούτε εκείνοι σκοπεύουν να αποχωρήσουν.
Τά σοβαρά επεισόδια εξελίσσονται από τις 10 το πρωί έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης με τους αγρότες να έχουν εξαγριωθεί από την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και την άρνησή του να συνομιλήσει με όλους τους συγκεντρωμένους. 

Ο υπουργός άλλαξε πρόγραμμα της επίσκεψης του σήμερα στην Κομοτηνή. 
Η επίσκεψη στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ δεν έγινε αντίθετα ο υπουργός πήγε απευθείας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας και είδε εκεί τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη. 
Οι αγρότες εκείνη την ώρα ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τη νομαρχία αναμένοντας την έναρξη της σύσκεψης με τον υπουργό μετά τις 10 το πρωί.
Όμως όσο περνούσε η ώρα οι αγρότες εξαγριώνονταν και ζητούσαν να εισέλθουν στο κτίριο. 
Ο αστυνομικός διευθυντής τους εξήγησε ότι θα εισέλθει μόνο αντιπροσωπεία και αυτή του η αναφορά ήταν που έκανε έξαλλους τους αγρότες. 
Ζήτησαν από τον υπουργό να βγει έξω από το κτίριο και τους μιλήσει...

Προς Καλόπαιδα, όλων των κομμάτων & όλων των αποχρώσεων...

Αλωνίζετε 5 ολόκληρα χρόνια πάνω σε κορμιά πολιτών έχοντας κάνει συνειδητά εγκλήματα κατά του λαού σας. 
Ξεπουλήσατε χώρα, σκοτώσατε κόσμο και νομίζετε ότι επειδή το οξυγόνο λιγοστεύει ότι όλοι θα γονατίσουν για να τους δώσετε ένα ευρώ σαν να ήταν ζήτουλες.
Κωλόπαιδα, πτυχιούχοι της αντιγραφής και διδάκτορες του κώλου, άεργοι αγάμητοι που βρήκατε δουλειά μόνο στο κωλοχανείο της Βουλής κρυμμένοι πίσω από την φούστα της ασυλίας να ψηφίζετε ΝΑΙ σε μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, ΝΑΙ στην πουτάνα την Ε.Ε δίνοντας τις συντεταγμένες στα στούκας των τρομοκρατών φεντεραλιστών εταίρων σας να βομβαρδίζουν σπίτια Ελλήνων, νοσοκομεία Ελλήνων, σχολεία Ελλήνων, λιμάνια Ελλήνων, αεροδρόμια Ελλήνων, γη Ελλήνων, παιδιά Ελλήνων, όνειρα Ελλήνων.
Παραπλανήσατε έναν λαό με σκοπό να εμφανιστείτε ως εθνικοί σωτήρες όλοι μαζί χωρίς ιδεολογίες και γραμμές να σας χωρίζουν. 
Να γίνεται όλοι Ένα εναντίον των πολλών.
Κωλόπαιδα. 
Το μόνο που μένει σταθερό στην Ελλάδα είναι οι δείκτες των αυτοκτονιών και των ανέργων. 
Ο μόνος δείκτης που ανεβαίνει κατακόρυφα είναι των εξαθλιωμένων και απεγνωσμένων.
Κωλόπαιδα. 
Που συνειδητά κάνατε τα παιδιά της κατοχής του '40 να στέκονται στα 80 τους στα συσσίτια των ΑΤΜ. 
Να τους δει το πόπολο και να τρομάξει ότι χωρίς την Ε.Ε θα πέφτουμε στον δρόμο σαν κοτόπουλα.
Κωλόπαιδα. 
Γεννήματα των Παπανδρέιδων και των Καραμανλέων, των μεταπολεμικών μακελάρηδων των Ελλήνων που νομίζετε ότι η Δημοκρατία είναι στα μέτρα του Γέρου της Τρομοκρατίας του 1944. 

Η πάλη των τάξεων

Η επικράτηση της αριστεράς στην Ελλάδα, ήταν μάννα εξ ουρανού για το νεοφιλελευθερισμό - αφού του έδωσε τη δυνατότητα να αποδείξει ότι, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για μία χώρα, εκτός από την πλήρη υποταγή της στους κανόνες του.
«Τι γνωρίζω αλήθεια για τον εαυτό μου, όταν συνειδητοποιώ πως η εικόνα, την οποία έχω για εμένα τον ίδιο, είναι στο μεγαλύτερο μέρος της ένα τεχνητό, ψεύτικο προϊόν-ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι, χωρίς να αποκλείω τον εαυτό μου, ψεύδονται χωρίς καν να το γνωρίζουν; 
Τι γνωρίζω όσο δεν ξέρω πως η άμυνα σημαίνει πόλεμο, πως το καθήκον υποταγή, πως η αρετή είναι συνώνυμη με την υπακοή και πως η ανυπακοή θεωρείται αμαρτία;
 Τι γνωρίζω αλήθεια όσο δεν συνειδητοποιώ πως η εντύπωση, σύμφωνα με την οποία οι γονείς αγαπούν ενστικτωδώς τα παιδιά τους, είναι μύθος; 
Πώς η φήμη και η δόξα πολύ σπάνια οφείλονται σε αξιοθαύμαστες ανθρώπινες ιδιότητες, ενώ συνήθως δεν βασίζονται σε πραγματικές επιδόσεις; 
Πως η συγγραφή της Ιστορίας είναι αλλοιωμένη, επειδή γράφεται από τους νικητές; 
Πως η σκόπιμα τονισμένη σεμνότητα δεν αποτελεί απαραίτητα την απόδειξη της έλλειψης ματαιοδοξίας; 
Πως η αγάπη είναι το ακριβώς αντίθετο την έντονης νοσταλγίας και της απληστίας;
Τι γνωρίζω αλήθεια για μένα, όταν δεν κατανοώ πως ο καθένας προσπαθεί να εξορθολογήσει κακές προθέσεις και δράσεις, έτσι ώστε να τις κάνει να φαίνονται ευγενείς και καλοπροαίρετες; 
Πως η επιδίωξη της εξουσίας σημαίνει, στην πραγματικότητα, το ποδοπάτημα της Δικαιοσύνης και της Αγάπης; 
Ότι η σημερινή βιομηχανική κοινωνία διέπεται από τις αρχές του άκρατου εγωισμού, της κατοχής και της κατανάλωσης - σε καμία περίπτωση από τις αρχές της αγάπης και του σεβασμού για τη ζωή που διακηρύσσει;
Εάν δεν είμαι σε θέση να αναλύσω τις ασυνείδητες πτυχές της κοινωνίας, στην οποία ζω, τότε πράγματι δεν μπορώ να ξέρω ποιός είμαι – επειδή δεν γνωρίζω με ποιόν τρόπο εγώ δεν είμαι εγώ» (Erich Fromm).
                                                                   Άρθρο

Nα πληρώνονται οι πρόσφυγες κάτω από τον ελάχιστο μισθό, προτείνει στην ΕΕ το ΔΝΤ!

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανέδειξε τη θετική επίδραση των δημοσίων δαπανών για τους πρόσφυγες στο ευρωπαϊκό ΑΕΠ, αλλά συνέστησε, επίσης, οι εργοδότες να τους πληρώνουν λιγότερο από τον κατώτατο μισθό!!!
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), συνέταξε μια έκθεση σήμερα (20 Ιανουαρίου) σχετικά με την οικονομική πρόκληση που θέτει η εισροή προσφύγων στην Ευρώπη. 
Σε αυτό το έγγραφο, το ΔΝΤ συνιστά μια βραχυπρόθεσμη διαφοροποίηση στη μεταχείριση των προσφύγων και των πολιτών της ΕΕ.
Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Οκτώβριο του 2015, 995.000 πρόσφυγες έκαναν αίτηση για άσυλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, πρότεινε πρόσφατα την θέσπιση ενός ευρωπαϊκού φόρου βενζίνης για να βοηθήσει την ΕΕ να χρηματοδοτήσει τα τεράστια κοινωνικά προγράμματα που απαιτούνται για να ανταποκριθούν στην πρόκληση αυτή.
                                                                   Ευελιξία...

Η διπλωματία της νέας εποχής

Ποιες είναι οι αναδυόμενες τάσεις στη διπλωματία; Ερευνητές, επαγγελματίες και παρατηρητές αναρωτιούνται υπό ποιες διπλωματικές προσεγγίσεις μπορεί να βελτιωθεί ο κόσμος και να αντιμετωπιστούν καλύτερα οι νέες απειλές που προκύπτουν.

Υπήρξαν πολλές νέες προσπάθειες προσέγγισης και αντιμετώπισης των μεγάλων προβλημάτων, όπως οι εθνοτικές εντάσεις, ο εξτρεμισμός και η προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης, η οποία ήταν και η δυσκολότερη. 
Μερικές από τις αναδυόμενες διπλωματικές τάσεις έχουν τη δυνατότητα να λύνουν προβλήματα, αλλά μπορούν να εγγυηθούν λύσεις για τις νέες πολύπλοκες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η διπλωματική κοινότητα;
Αυτές οι αναδυόμενες τάσεις, είναι ένας τρόπος ενσωμάτωσης υφιστάμενων κοινωνικών δομών στην διπλωματία και την ειρηνευτική διαδικασία. 
Η χρήση των social media, της τηλεόρασης και του πολιτισμού κάνουν ορισμένες διεθνείς καμπάνιες πιο ελκυστικές για τις νεότερες πληθυσμιακές ομάδες
Πολλοί Οργανισμοί έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχείς στην αντιμετώπιση των παγκόσμιων και διπλωματικών προκλήσεων με τη χρήση των μέσων ενημέρωσης.
Η Διπλωματία της μόδας είναι μια τάση που υπάρχει εδώ και 20 χρόνια, αλλά έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω των πρόσφατων επιτυχιών της
Η ΜΚΟ Μόδα για την Ανάπτυξη (F4D), χρησιμοποιεί τη μόδα ως ένα τρόπο για τη δημιουργία επιχειρήσεων και τη γεφύρωση των πολιτιστικών διαφορών. 
Με την υποστήριξη του ΟΗΕ, η F4D έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες σε πολλές ηπείρους και εστιάζει σε βασικούς τομείς, όπως η παραγωγή, το εμπόριο, η προώθηση, οι δεξιότητες, η κατάρτιση και η εκπαίδευση, επιδιώκοντας επίσης την επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας:
 την καταπολέμηση της φτώχειας με τη δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών, τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη και την προώθηση της ισότητας των φύλων. 

Δεν χρειαζόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ & την ιδεολογία του!!!

                                                    TOY ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΣΤΑΝΑ
Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή και η Αριστερά του. Ανήγαγε τον εθνολαϊκισμό σε κυρίαρχη ιδεολογία, υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες με κραυγαλέα ψέματα, διέβαλε όσο κανείς τους πολιτικούς του αντιπάλους, απομόνωσε και έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και μετά; 
Μετά υπέγραψε τo 3o και σκληρότερο μνημόνιο. Σήμερα ακούμε ότι είχε αναθέσει και στην ΕΥΠ να προσέχει το Νομισματοκοπείο. 
Από ποιους; Από τους υπουργούς του; 
Τώρα που «δεν υπάρχουν νέα ευχάριστα να πει», πασχίζει να στήσει το δικό του κομματικό κράτος αρχίζοντας από τη γνωστή συνταγή του νεποτισμού. 
Συνοδοιπόροι του, όσοι απέμειναν στα αζήτητα του σκληρού ΠΑΣΟΚ και της Ακροδεξιάς. 
Πολλοί αναρωτιούνται, αν αυτό είναι η Αριστερά ή αν οι έννοιες έχουν χάσει τη σημασία τους. 
Δυστυχώς, αυτή είναι η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι τη γνωρίζουν από παλιά δεν εκπλήσσονται.
O πρωθυπουργός δηλώνει το τέλος του πελατειακού κράτους. 
Αλλά την ίδια στιγμή: Ιδρύεται νέος δημόσιος οργανισμός, ονόματι ΔΕΠΕΝΕ, χωρίς αντικείμενο αλλά με διευθύνοντα σύμβουλο το σύζυγο βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ακυρώνεται η ηλεκτρονική δημοπρασία δημόσιων έργων που διασφάλιζε τη διαφάνεια ως προς όρους και τους αναδόχους. 
Μειώνεται το όριο του «Λίαν Καλώς» στις στρατιωτικές σχολές από το 17,5 στο 15 και μάλιστα με 5χρονη αναδρομική ισχύ, για να μπορούν κάποιοι ημέτεροι να αναλάβουν θέσεις ευθύνης. Διπλασιάζονται οι πολιτικές θέσεις στο δημόσιο. 
Διορίζονται ως μετακλητοί υπάλληλοι φίλοι και συγγενείς στελεχών της κυβέρνησης, αγνώστων λοιπών προσόντων. 
Εκτοξεύονται οι μισθοί των πραιτόρων των υπουργικών γραφείων στο ανώτατο κλιμάκιο (γύρω στα €3.000). Με λίγα λόγια, οργανώνονται «αριστερά» πελατειακά δίκτυα. 

«Προλετάριοι όλου του κόσμου ...ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ» !

Ρένα Δούρου:Σε νέα ρότα η Αττική από το 2015

Οι προτεραιότητες για το 2016 - Η χρονιά που πέρασε & οι προτεραιότητες για το 2016
Σειρά παρεμβάσεων για έργα υποδομής, κοινωνικής προστασίας, στήριξης της επιχειρηματικότητας
«Το 2015 ήταν η πρώτη χρονιά της θητείας της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής. 
Μια χρονιά «γεμάτη», κατά την οποία η σημερινή Διοίκηση κλήθηκε να αναλάβει άμεσα σειρά πρωτοβουλιών, θέτοντας τις βάσεις για την προώθηση του διπλού στόχου, που είχε θέσει προεκλογικά: 
Την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και των οξυμένων κοινωνικών αναγκών, μέσα από την προώθηση ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης και την ανάγκη αλλαγής του προτύπου άσκησης διοίκησης. 
Δύο στόχοι που θα συνεχίσουν να οδηγούν τις ενέργειές μας και κατά τα επόμενα χρόνια της θητείας μας.
Οι δεκαπέντε μήνες που πέρασαν από την ανάληψη των καθηκόντων, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2014, ήσαν μήνες γόνιμων προκλήσεων σε όλα τα επίπεδα - προκλήσεων, στις οποίες ανταποκριθήκαμε με όρους εφαρμογής των κανόνων της χρηστής διοίκησης και διαφάνειας, με στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών και την ανταπόκριση στις πιεστικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών των 66 Δήμων της Περιφέρειας.
Μιας Περιφέρειας, η οποία, για πρώτη φορά, δίνει το «παρών» σε όλα τα μέτωπα:

Oγδόντα εκ. € για αντιπλημμυρικά έργα από την Περιφέρεια Αττικής

Στην αντιπλημμυρική θωράκιση των Δήμων της Αττικής προχωρά η Περιφέρεια, διαθέτοντας 80 εκατομμύρια Ευρώ για αντίστοιχα έργα.
Συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, υπέγραψε την πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Περιφερειακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014-2020, σχετικά με την υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας. 
Η πρόσκληση, που δημοσιοποιείται μέσω της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής, αφορά σε έργα συνολικού προϋπολογισμού 80 εκατομμυρίων Ευρώ, με τη χρηματοδότηση να προέρχεται από το ΠΕΠ «Αττική» 2014-2020.
Τα έργα εντάσσονται στο πλαίσιο του Θεματικού Στόχου 5 (Επενδυτική Προτεραιότητα 5α) της νέας Προγραμματικής Περιόδου «2014-2020», με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και του μικροκλίματος της Αττικής.
Στόχος των έργων είναι η υλοποίηση:

Στις 6:30 μ.μ. η Ετήσια Τελετή Βράβευσης Εθελοντών & Φορέων από τον Σ.Π.Α.Π

Στη 1:00 μ.μ, η συνεδρίαση της «Οικονομικής Επιτροπής»

ΤEΣΣEΡΑ(4) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης (2/2016) της «Οικονομικής Επιτροπής Αμαρουσίου», η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στη 1:00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010
 Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
*Επικύρωση Πρακτικού
1. ΄Eγκριση Τεχνικών προδιαγραφών, κατάρτιση όρων διακήρυξης και επιλογή του τρόπου εκτέλεσης για την Προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗ ΜΙΣΘΩΣΗ & ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ
2. Σύνταξη ή μη όρων διακήρυξης για τη μίσθωση ακινήτου Γ΄ υπόγειου parking επί των οδών Χατζηαντωνίου αρ. 9-11 & Δημ. Ράλλη στο Ο.Τ 213 του Δήμου Αμαρουσίου

Στη Lamda Development ο πλήρης έλεγχος Mall & Golden Hall

Στην Lamda Development περνά η διαχείριση των εμπορικών κέντρων The Mall Athens & Golden Hall.
H Lamda Development προχώρησε στην απόκτηση επιπλέον ποσοστού 66% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ECE-LAMDA HELLAS S.A., διαχειρίστριας εταιρείας των εμπορικών κέντρων THE MALL ATHENS και GOLDEN HALL(εξαγόρασε το ποσοστό που κατείχε στην κοινή εταιρεία η γερμανική ECE αντί ποσού €3 εκατ.)
Δεδομένου ότι η Lamda κατείχε ήδη το 34% του μετοχικού κεφαλαίου της εν λόγω εταιρείας, καθίσταται πλέον μέτοχος του 100% του μετοχικού της κεφαλαίου, η οποία εφεξής μετονομάζεται σε «Malls Management Services A.Ε.».

Κινδύνευσε με κατάσχεση & η κατοικία-μουσείο στα Ανάβρυτα του Πρ. Εμφιετζόγλου!

Μηχανική: Οι αιτήσεις πτώχευσης, το ελικόπτερο & η μάχη επιβίωσης

Case study διαχείρισης κρίσης θα μπορούσε να αποτελεί η κατασκευαστική εταιρεία Μηχανική που παρά τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται από το 2011 αποδεικνύεται...πολύ σκληρή για να πεθάνει. 
Ο επικεφαλής της  εταιρείας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα μπορούσε να ακολουθήσει τη δοκιμασμένη- στα εγχώρια επιχειρηματικά ήθη- τακτική της κήρυξης σε πτώχευση, αλλά έχει επιλέξει να δώσει την μάχη για να κρατήσει όρθιο τον όμιλο που προτού καταρρεύσει η ελληνική οικονομία, μεσουρανούσε στις κατασκευές.
Έτσι, έως τώρα, καταφέρνει να αντικρούει επιτυχώς αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Ένα από τα πιο πρόσφατα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Capital.gr, αφορά το Agusta 109 Power Elite, το ελικόπτερο του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου που κατασχέθηκε για χρέος της τάξης των 148 χιλιάδων ευρώ το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και έχει προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό την 27η Ιανουαρίου στο Ειρηνοδικείο  Μεγάρων.
Ωστόσο, η διαδικασία, που, όπως επισημαίνουν κύκλοι της εταιρείας, δεν αποτελεί παρά μοχλό πίεσης με στόχο την ικανοποίηση των υποχρεώσεων του οφειλέτη, έχει ανασταλεί, καθώς υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός μεταξύ των δύο μερών. 
Το ελικόπτερο θα έβγαινε "στο σφυρί” με τιμή πρώτης προσφοράς 1 εκατ. ευρώ, με την αξία του να εκτιμάται στο 1,5 εκατ. ευρώ. 

11 πλειστηριασμοί σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου!!!

Eurobank, Alphabank & Πειραιώς, δίνουν τα ρέστα τους...
Με 31 πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 5 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών(Μενίδι), 
3 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 4 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, 1 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, 3 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 4 στο Ειρηνοδικείο Ν.Ιωνίας, 3 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, 3 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 1 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου και 2 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου συνεχίζει την Τετάρτη 20-1-16 το σχέδιο αναδιανομής των κατοικιών από τον ελληνικό λαό προς τις τράπεζες και τα κοράκια, με τις ευλογίες και την αρωγή της μνημονιακής συγκυβέρνησης Συριζα-Ανελ.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο  θα συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις, όπως εδώ και 2 σχεδόν χρόνια, στο Κίνημα Αντίστασης στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.
Το ραντεβού είναι σταθερό, κάθε Τετάρτη, 4-5μμ στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία.
Ακολουθεί και αναλυτικά το πρόγραμμα:

Tην Παρασκευή η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Λαϊκής Ενότητας Κηφισιάς

                                                                               ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
                                                                    Η Λαϊκή Ενότητα Κηφισιάς
                   προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.
                                                              Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί
                                                         την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, 19:30 μ.μ.
                                                                   στο ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας
                                                                 Κ. Βάρναλη 58, Νέα Ερυθραία.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου που όρισε ο Γ. Πατούλης

Με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, τοποθετήθηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι, καθώς & τα καθήκοντα & οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν για το τρέχον έτος.

Ο Σπύρος Σταθούλης παραμένει:
Αντιδήμαρχος επί Οικονομικών Θεμάτων, Θεμάτων Δημοτικής Περιουσίας & Προμηθειών, Νομικής Υπηρεσίας. Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής
Επιπλέον, παραμένει αναπληρωτής Δημάρχου. 
(τηλ. επικοινωνίας: 213 2038124)
Ο Βασίλειος Κόκκαλης ορίστηκε:
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Έργων και Μελετών. (τηλ. επικοινωνίας: 213 2038111)
Ο Νικόλαος Κάββαλος ορίστηκε:
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής. Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 
Επίσης, ορίστηκε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης. (τηλ. επικοινωνίας: 213 2038120)
Η Ειρήνη Μαρία Χαλιώτη παραμένει:
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού. 
Επιπλέον, προστίθεται στην αρμοδιότητάς της η Πολεοδομία και είναι αρμόδια Αντιδήμαρχος για το γραφείο πολίτη σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τον τομέα του αθλητισμού και των αθλητικών υποδομών. (τηλ. επικοινωνίας: 213 2038151 & 154)
Ο Αθανάσιος Βελής ορίστηκε:
Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εξυπηρέτησης του Πολίτη. Επίσης, είναι αρμόδιος Αντιδήμαρχος για το γραφείο πολίτη σχετικά με τα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. τηλ. επικοινωνίας: 213 2038115)
Συντονιστής του έργου της Διοίκησης θα είναι ο κ. Δημήτρης Καρλαύτης.

«BIRDMAN» ... ή Η απρόσμενη αρετή της αφέλειας, την Πέμπτη στο «Cine ΑΡΓΩ»

Το Cine ΑΡΓΩ είναι κοντά σας κάθε 15 ημέρες με νέες κινηματογραφικές εμπειρίες!
Αυτή την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 8:30 μ.μ. παρουσιάζει τη βραβευμένη με Oscar Καλύτερης ταινίας δημιουργία του 2014 ''BIRDMAN ... ή Η απρόσμενη αρετή της αφέλειας''

H «Βιριδιάνα» του Luis Buñuel, αύριο στις 8:00 μ.μ. από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ GE… ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!!!

Yunan ve Türk Ordusu Nöbet Değişim Törenleri(Söze gerek yok) 
Ένα πραγματικά ξευτιλιστικό βίντεο για την αλλαγή της προεδρικής φρουράς στο Σύνταγμα, έχει κάνει θραύση στην Τουρκία και δείχνει πως ξέρουν οι γείτονες και σύμμαχοι μας να καλλιεργούν την…. Ελληνο-Τουρκικη φιλία!
                               
Το βίντεο δείχνει την αλλαγή της προεδρικής φρουράς των τσολιάδων στο μνημείο 
του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα με άκρως γελοιοποιημένο τρόπο
(χαρακτηριστικά επιφωνήματα) και στην συνέχεια αντιπαραβάλει τον… «σοβαρό» 
και εθνικό τρόπο με τον οποίο αλλάζει η τουρκική φρουρά στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ στην Άγκυρα.

Με τον Σύλλογο Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή» συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Σε ζητήματα που αφορούν στην γειτονιά  του Ψαλιδίου αναφέρθηκαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή», κατά τη συνάντησή τους, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Στη συνάντηση παρέστηαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι  Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.  Βασίλης Κόκκαλης, Νικόλαος Κάββαλος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου.
Στα αιτήματα που ετέθησαν από την πλευρά του Προέδρου κου Δημήτρη Θεοχάρη και των παριστάμενων μελών του Δ.Σ. που αφορούσαν σε θέματα καθημερινότητας και έργων  υποδομής στην περιοχή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι όσα από αυτά είναι υλοποιήσιμα θα πραγματοποιηθούν άμεσα, ενώ όσα χρειάζονται εξειδικευμένες μελέτες θα ενταχθούν στον προγραμματισμό προκειμένου να εξεταστεί η υλοποίησή τους.

Δομές Αντιμετώπισης Φτώχειας Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ: Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις του προσωπικού

Την παράταση των συμβάσεων του προσωπικού στον Δήμο Αμαρουσίου που απασχολείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας» του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ), υπέγραψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης.
Η ανανέωση των συμβάσεων αφορά σε 24 άτομα που απασχολούνται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Φαρμακείο, στο Κοινωνικό Συσσίτιο, στην Τράπεζα Χρόνου, στον Δημοτικό Λαχανόκηπο, στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Αμαρουσίου. 
Οι συμβάσεις είχαν διετή διάρκεια και παρατείνονται μέχρι τις 30/06/2016.
Με την ευκαιρία της υπογραφής της παράτασης των συμβάσεων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου:

Τα προκαρκτικά του ... Κατρούγκαλου!

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ο Εκδρομικός & Περιηγητικός Ομιλος έκοψε Βασιλόπιττα


Σε φιλική ατμόσφαιρα παρουσία των μελών και φίλων του  Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου, ανταλλάσοντας θερμές ευχές με τους παριστάμενους.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στο χαιρετισμό του συνεχάρη τον διαχρονικό όπως ανέφερε και πάντα στην πρώτη γραμμή Πρόεδρο του Ομίλου κ. Ιωακείμ Ουϊλς, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. που έχουν αγκαλιάσει όλο το Μαρούσι μέσα από τις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις τους, ευχόμενος από καρδιάς υγεία σε όλους και να ευοδωθούν οι σκοποί και τα οράματα του Ομίλου.

Την συνδρομή της Περιφέρειας για την «Κατασκευή βρεφονηπιακού στο Ο.Τ. 580», ζητά ο Δήμος Αμαρουσίου

Η Περιφέρεια Αττικής οφείλει να δείξει την ίδια ευαισθησία για τα παιδιά όλων των Δήμων αρμοδιότητάς της
Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της κατασκευής δύο παιδικών και ενός βρεφονηπιακού σταθμού στους Δήμους Αγίας Παρασκευής, Πετρούπολης και Καματερού.
Αυτή η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα θετική, γιατί πλέον ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσει άμεσα και χωρίς χρονοτριβή, η έγκριση της χρηματοδότησης για την κατασκευή του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού και στο Δήμο Αμαρουσίου, στο Ο.Τ. 580. 
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου έχουν υποβάλει από τον Φεβρουάριο του 2015 (6/2/2015) πλήρη φάκελο στην Περιφέρεια Αττικής, με το αίτημα για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο:

Στον εορτασμό του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου οι κ.κ.Ιερώνυμος, Νίκος Φίλης & Γ. Πατούλης

Στην πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, χοροστατούντος του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.
Παρέστησαν, επίσης, ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, δημοτικοί σύμβουλοι, ιερείς από τις όμορες ενορίες του Πολυδρόσου, μαθητές και πλήθος πιστών. 
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, ευχαρίστησε τους επισήμους και τους πιστούς για την παρουσία τους.
Μετά την ολοκλήρωση της θείας λειτουργίας, ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας της ενορίας.
Στη διάρκεια της πανήγυρης, έψαλαν η χορωδία του Αμαρουσίου «Εν Ψαλτιδίω» υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Μπουσδέκη, και η Αγιορείτικη χορωδία του Ι. Ν. Πολυδρόσου υπό τη διεύθυνση του μουσικοδιδάσκαλου Δαμιανού Παλιάκη.

Αποδεικτικά Συγγένειας Επιθυμούντων Πρόσληψη!!!

Η απάντηση του γραμματέα νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς των συγγενών

Με ένα μακροσκελές κείμενο του, ο γραμματέας νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ιάσονας-Σχινάς Παπαδόπουλος απαντά με στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που υποστηρίζει ότι μέλη της οικογένειάς του διορίστηκαν στο δημόσιο.
Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρο το κείμενο:
«Όταν ήμουν μικρός τα χρόνια της ευημερίας στην Ελλάδα θυμάμαι τους γονείς μου να μου λένε για την αριστερά, για το κίνημα, για τις ρίζες μας και πως δεν πρέπει να ξεχνάμε από που προερχόμαστε. 
Τότε ήμουν 10 χρονών και ακούγαμε το άξιον εστί και μου έλεγαν ιστορίες. 
Για την γιαγιά μου, την περήφανη επονήτισσα, βασανισμένη από τους χίτες στο χωριό της, που φθάνει σήμερα τα 90 και με καλημερίζει κάθε πρωί. 
Για τον προπάππο μου, που είχα την τύχη να τον γνωρίσω, δικαστή του ΕΑΜ και για τον παππού μου, αντάρτη στον Δημοκρατικό Στρατό που γλύτωσε την εκτέλεση στο τσακ αφού τον συλλάβανε τις μέρες της ήττας. 
Και μετά όντας παππάς στην Αμαλιάδα οι φασίστες του έλεγαν πως θα τον ξυρίσουν γιατί ήταν τραγόπαππας-κομμουνιστής και έπρεπε να φύγει να πάει αλλού, και δώστους δυσμενείς μεταθέσεις από τους ιεροκήρυκες της αγάπης. 
Και θυμάμαι την μάνα μου να μου λέει πως της μάθαινε αντάρτικα στα κρυφά όταν ήταν ακόμη μωρό κι αυτός φορούσε ράσα και πως οι αντάρτες όταν χόρευαν στα βουνά γινότανε σεισμός.
Για τον δολοφονημένο θείο του πατέρα μου από φασίστες κάπου στα βουνά της Hλείας, το μάθαμε πρόσφατα σε ένα βιβλίο και δεν ήξεραν καν που θάφτηκε και εάν θάφτηκε και το χειρότερο εάν έπρεπε να το πούμε στο αδερφό του...

«Αξιοκρατία» εντός του ΣΥΡΙΖΑ, για τους «πορτοκαλί» Διορισμούς συγγενών στο Δημόσιο...

Διορίστηκαν στο Δημόσιο η μητέρα, ο αδερφός & η φίλη του ΓΓ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ!!! 
Μετά την αποκάλυψη την προηγούμενη εβδομάδα του διορισμού και της συζύγου του ξαδέρφου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Δημόσιο, τώρα έρχεται η είδηση του διορισμού των μελών της οικογένειας του νέου γραμματέα Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Σχινά -Παπαδόπουλου, της μητέρας του και του αδερφού του.
Μόλις μία εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Ιάσονα Σχινά -Παπαδόπουλου στη θέση του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ο αδερφός του Ορέστης διορίστηκε στο γραφείο του Πρωθυπουργού, και η μητέρα του στο γραφείο του υπουργού Υγείας. 
Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του εργάζεται στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο». 
Ταυτόχρονα αντιδράσεις προκαλεί και το γεγονός και ο διορισμός της στενήε φίλης του νέο γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, μόλις 25χρονών, μέσα σε 4 μήνες μόνο από την απόκτηση του πτυχίου της σε γραφείο υπουργού
Τους διορισμούς της μητέρας και του αδερφού και της φίλης του νέου γραμματέα Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ τους έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», με τον Ιάσονα Σχινά -Παπαδόπουλο να απαντάει με άρθρο του στο left.gr :
«Τους Ρουφιάνους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Κατάλαβες Πρώτο Φλέμα;».

«Τα καλά & συμφέροντα της πλουτοκρατίας» ... της εργατιάς ... της Αριστερής κυβέρνησης!

Στις 2:00 μ.μ. η 3η Συνεδρίαση της Ε. Ε. του ΕΔΣΝΑ 2016

Δέκα θέματα περιλαμβάνει η 3η Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 2:00 μ.μ. στα γραφεία του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (Άντερσεν 6 & Μωραίτη 90).

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 3ης συνεδρίασης είναι τα εξής:
1)Έγκριση 1ου Πρακτικού Διενέργειας Διαγωνισμού για τις «Εργασίες Υποστήριξης λειτουργικών αναγκών στις ΟΕΔΑ Φυλής και Δυτ.Αττικής» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαγωνισμού κ. Μπουραίμης ).
2)Συγκρότηση Επιτροπής Διαπίστωσης βλαβών αναφορικά με την Σύμβαση για τις «Εξαιρετικώς Επείγουσες Υπηρεσίες λειτουργίας-συντήρησης Μονάδας Επεξεργασίας Στραγγισμάτων του ΧΥΤΑ (τμήμα ΙΙ) Α. Λιοσίων και του ΧΥΤΑ Α΄ Φάση του 2ου τμήματος του ΧΥΤΑ Δυτ. Αττικής» (εισηγητής ο αν. Προϊστάμενος της Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).
3)Λήψη απόφασης για συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Φυσικού Εδάφους (Αρχικού Αναγλύφου) για το έργο «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Ν.Α. Αττικής» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Περιβάλλοντος κ. Χουντής).

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ολες & Ολοι στην σημερινή στάση Εργασίας

Δευτέρα 18 Γενάρη από τις 11:30 μέχρι το τέλος του ωραρίου & μαζική συμμετοχή 
στην παράσταση Διαμαρτυρίας στη 1:00 μ.μ. μπροστά στο Υπ. Εργασίας
Το ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ  στο ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ στις 11:00 στην ΟΜΟΝΟΙΑ
Συνάδελφοι σσες δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια εφησυχασμού. Η νέα πρόταση για το ασφαλιστικό αποτελεί σφαγείο για εμάς και τα παιδιά μας. 
Μόνοι τους ομολογούν ότι πρόκειται για έγκλημα στη κοινωνική ασφάλιση. 
Και εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε να το υλοποιήσουν.
Να τους χαλάσουμε τους σχεδιασμούς τους η κοινωνική ασφάλιση κατακτήθηκε ύστερα από μεγάλους αγώνες και αίμα, δεν θα το παραδώσουμε στους εκμεταλλευτές του ιδρώτα μας προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους.  
Στόχος τους ήταν και είναι να απαλλάξουν την εργοδοσία και το κράτος από τη μεγαλύτερη κατάκτηση που είχε πετύχει η εργατική τάξη την κοινωνική ασφάλιση. 
Αυτό επιδίωκαν όλα τα χρόνια οι κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτό επιδίωκαν και τα προηγούμενα νομοσχέδια Λουβέρδου, Κουτρουμάνη, αυτό επιδιώκει και η σημερινή πρόταση νόμου της νέας «αριστερής» κυβέρνησης που όχι μόνο δεν καταργεί τους προηγούμενους νόμους αλλά πατάει επάνω τους, αυτή την απαίτηση είχαν και έχουν οι μεγαλοβιομήχανοι, οι εφοπλιστές  το μεγάλο κεφάλαιο.

Οι Διαλέξεις στην Βορέειο από Ιανουάριο έως & τον Απρίλιο

Στις 5:30 μ.μ. η 1η διάλεξημε θέμα «Σχιζοφρένεια: Μύθοι και πραγματικότητα»
Η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο  οργάνωσης επιμορφωτικών σεμιναρίων, διοργανώνει στο χώρο της Βιβλιοθήκης (Μιλτιάδου & Στ. Δραγούμη 30, Μαρούσι) διαλέξεις, με ομιλητή τον κ. Δημήτρη Μαγριπλή, Ψυχολόγο (Κλινικό- Συμβουλευτικό) με θέμα: «Στα σταυροδρόμια της σκέψης».
Ειδικότερα:
1η διάλεξη: «Σχιζοφρένεια: Μύθοι και πραγματικότητα»,
Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 17:30- 19:30. 
2η διάλεξη: «Τι είναι η ψυχοθεραπεία;»
Δευτέρα15 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17:30 – 19:30
3η διάλεξη: «Η περιπέτεια της φιλοσοφίας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας»,
Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 και ώρα:17:30 – 19:30

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Μέσω SKAI TV η απάντηση Γ. Πατούλη για το σατυρικό σκετς των Ραδιο Αρβύλα

Καλεσμένος στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο δημαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης
ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ, αρχικά τόσο 
με τη δημόσια οικογενειακή φωτογραφία - κάρτα ευχών για τα Χριστούγεννα  του σπιτιού τους στο facebook, ενώ στη συνέχεια όσο & με το τρολάρισμα που δέχτηκαν οικογενιακώς από εκπομπές, sites και εφημερίδες.
Ο κ. Πατούλης βρέθηκε σε ένα τετ α τετ με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να κινηθεί νομικά 
και τι ήταν αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον Δήμαρχο Αμαρουσίου.
Δείτε το βίντεο: