Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Με Rock διάθεση το Μαρούσι αποχαιρετά το 2014


Oι Ευχές του Δημάρχου μας & προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη

                                                           

Ευχές από την Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι!

Υπέροχη η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου

Tην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της διοργάνωσε το Σάββατο 20 Δεκέμβρη  στην κατάμεστη αίθουσα του ΤΟΛ της Ένωσης Κεραμιστών, η παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ»
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου Λευτέρης Μαγιάκης, με αφορμή το χώρο φιλοξενίας της εκδήλωσης, υπογράμμισε τη σημασία της κεραμικής τέχνης για το Μαρούσι και τόνισε την ανάγκη να αποτραπεί η εκποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ του χώρου στέγασης της Ένωσης Κεραμιστών. 
Με όμορφα τραγούδια από το νεανικό συγκρότημα «Bandallousia» αλλά & την Καλλιόπη Βέττα, οι φίλοι της παράταξης διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά.
Η παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ» ευχαρίστησε ιδιαίτερα την ΠΕΚΑ και τον πρόεδρό της Ν. Βαλλάτο για την παραχώρηση της αίθουσας και όλους και όλες που εργάστηκαν ανιδιοτελώς για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, που στέφθηκε με επιτυχία
Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή  εκτός από τους - τις πολυπληθείς φίλους & φίλες της παράταξης, παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ελένη Αυλωνίτου, Χαρά Καφαντάρη, Δημήτρης Στρατούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του τμήματος αυτοδιοίκησης Κώστας Πουλάκης,

Φίλοι του Δάσους Συγγρού:Ευχετήριο γράμμα της προέδρου Χρυσάνθης Θεοδωρακοπούλου

Αγαπητά μέλη & φίλοι, Επ’ ευκαιρία των Χριστουγέννων, αγαπημένης εποχής για μικρούς και μεγάλους, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μας να νιώσουμε τον συμβολισμό αυτής της μεγάλης γιορτής μέχρι τα τρίσβαθα της ψυχής μας. 
Και όπως η φύση γιορτάζει τον ερχομό μιας υπέροχης αυγής που αναδύεται μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι, έτσι και εμείς να διαλύσουμε κάθε φόβο που νιώθουμε και να προχωρήσουμε αποφασιστικά σε μια καινούργια πνευματική γέννηση, όπου το όραμα ενός καλύτερου κόσμου και η αγάπη προς το συνάνθρωπο και το περιβάλλον θα κυριαρχήσει στις ψυχές, τα λόγια και τις πράξεις μας.
Η χρονιά που πέρασε είχε πολλές προκλήσεις και δυσκολίες για όλους αλλά πάνω απ’ όλα για τη χώρα μας, με αποτέλεσμα οι εθελοντικοί φορείς να σηκώσουν ένα μεγάλο βάρος ευθύνης και αγώνων για να μπορέσει η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη να μη χαθούν.
Οι δικοί μας αγώνες, ταγμένοι στην προστασία του περιβάλλοντος και του Κληροδοτήματος της Ιφ. Συγγρού ήταν δύσκολοι, επίμονοι.
 Άλλες φορές «σκόνταψαν» και άλλες «καρποφόρησαν»...
Σημαντικό κομμάτι των δραστηριοτήτων του συλλόγου για το 2014, υπήρξε το εγχείρημα της ανασύστασης της Γεωργικής Βιβλιοθήκης του Ι.Γ.Ε. Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το Ινστιτούτο, ριχτήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με αποτέλεσμα η Βιβλιοθήκη να έχει πάρει ήδη μια ικανοποιητική μορφή.

Oι ευχές του Θανάση Βλαχοπιώτη

                                                           

Οι Ευχές από το «ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»

Στις 3:00 μ.μ. η συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου και ώρα 3:00 μ.μ. το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στα γραφεία της Ένωσης (Γενναδίου 8 & Ακαδημίας 65).
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
Τροπολογία για τη διαχείριση του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020
Εισηγητής: Π. Μαΐστρος, επιστημονικός συνεργάτης ΚΕΔΕ
Τροπολογία για την παράταση αδειοδότησης βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών
Εισηγητές: Γ. Πατούλης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Σ. Δανιηλίδης, αντιπρόεδρος Επιτροπής Υγείας και ΚοινωνικήςΠρόνοιας
Συζήτηση επί της τροπολογίας για την εξυγίανση των υπερχρεωμένων ΟΤΑ
Εισηγητές: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ
Α. Καστρινός, πρόεδρος Επιτροπής Οικονομικών ΟΤΑ

«Καλά Χριστούγεννα» από το Σ.Ε.Δ.ΑΜ

Ευχές από τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Ευχές από την Περιφερειακή Σύμβουλο Φωτεινή Βρύνα


Oι Χριστουγεννιάτικες ευχές της Περιφερειάρχη Αττικής


To Ελληνογερμανικό Δίκτυο «Περιφέρειες, Δήμοι, Ανθρωποι», σας εύχεται «Καλά Χριστούγεννα»!!!

Ευχές από τον Σύλλογο Καθηγητών της Γερμανικής Γλώσσας

Στις 4:30 μ.μ, η έκτακτη γενική συνέλευση του ΟΤΕ

Την παροχή ειδικής άδειας για τη σύναψη επιμέρους συμφωνιών μεταξύ του ΟΤΕ και των εταιριών του και των Deutsche Telekom και Telekom Deutschland καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίουη η έκτακτη γενική συνέλευση του Οργανισμού.
Ο ΟΤΕ συγκαλεί σήμερα στις 4:30 μ.μ, στο Διοικητικό Μέγαρο του Οργανισμού, έκτακτη γενική συνέλευση,   Λεωφ. Κηφισίας 99 στο Μαρούσι και συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:
Παροχή ειδικής άδειας της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για τη σύναψη Επιμέρους Συμφωνιών (Service Arrangements) μεταξύ αφενός της ΟΤΕ Α.Ε. και εταιριών του Ομίλου ΟΤΕ και αφετέρου της Deutsche Telekom (DTAG) και της Telekom Deutschland GmbH (TD GmbH) για την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών για το έτος 2015 στο πλαίσιο της εγκεκριμένης «Σύμβασης Πλαισίου Συνεργασίας και Παροχής Υπηρεσιών» / Ανάθεση σχετικών αρμοδιοτήτων.

Νέα πορεία στη Δρέσδη για το Ισλάμ

Τουλάχιστον 17.500 άνθρωποι συμμετείχαν στη δέκατη κατά σειρά διαδήλωση κατά του ισλάμ στη Δρέσδη στην ανατολική Γερμανία, σύμφωνα με την αστυνομία, σε μια κινητοποίηση κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα εναντίον του «εξισλαμισμού της Δύσης».
Απέναντί τους, τουλάχιστον 4.000 αντιδιαδηλωτές (έναντι 6.000 την περασμένη Δευτέρα) ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της συμμαχίας «Δρέσδη χωρίς Ναζί» σύμφωνα με έναν απολογισμό που δόθηκε από την αστυνομία.
Άλλοι 400 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν επίσης σε μία εκκλησία της πόλης προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια προσευχή για την οικουμενική ειρήνη, όπως μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο.