Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα


Οι ευχές του υποψηφίου Δημάρχου Κ. Βλάχου


Ευχές του Προέδρου του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλη για το ΠΑΣΧΑ

Oι Ευχές των Φίλων του Δάσους Συγγρού


Oι Ευχές του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου


Οι Πασχαλινές Ευχές του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης του Κυρίου ΕΥΧΕΤΑΙ -από καρδιάς-  στα μέλη και στους φίλους του ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-προσωπική και οικογενειακή υγεία και το Άγιο Φως της Ανάστασης του Χριστού μας να γεμίσει τις καρδιές όλων μας με Αγάπη για τους συνανθρώπους μας και Ελπίδα για το μέλλον μας.  
 Επίσης γνωρίζουμε στα μέλη μας ότι, με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας , φέτος δεν θα λάβουν ευχετήριες κάρτες και το αναλογούν ποσό θα διατεθεί για τη σίτιση των οικονομικά ασθενών συμπολιτών μας.                       
                         ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ατελείωτος ο Γολγοθάς, εάν ο Λαός «σταυρώσει» στις Ευρωεκλογές Σαμαρά, «ΕΛΙΑ» & το «Ποτάμι» που τους ξεδιψά!!!

ΕΥΧΕΣ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

H Mεγάλη Εβδομάδα του ΚΥΡ!

Πρόγραμμα Ακολουθιών Αγίας & Μεγάλης Εβδομάδος Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου

Σε ετοιμότητα ο Σ.Π.Α.Π. έως Μ. Παρασκευή

Την ετοιμότητα των Δήμων - Μελών ζητά ο Σ.Π.Α.Π.  έως Μ.Παρασκευή 18 Απριλίου λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων στα όρια ευθύνης του, ζητά με επιστολή του στους Δήμους - Μέλη, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με αφορμή ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με την πρόγνωση καιρικών φαινομένων για σήμερα  M.Tετάρτη 16 Απριλίου έως Μ. Παρασκευή 18 Απριλίου.

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ:Ντροπή και αίσχος κ. Σγουρέ!

Οι μάσκες έπεσαν. Στη ψηφοθηρική του προσπάθεια προκειμένου να επανεκλεγεί, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης προσφεύγει σε απαξιωμένες παλαιοκομματικές πρακτικές, ευτελίζοντας τους θεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, που επί 3.5 χρόνια ευθυγραμμίστηκε πλήρως με τις καταστροφικές κεντρικές πολιτικές λιτότητας της κυβέρνησης, απαξιώνοντας παράλληλα τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου και των δημοκρατικών συλλογικών οργάνων, έχει μετατρέψει το Περιφερειακό Συμβούλιο σε επικοινωνιακή φιέστα προς ενίσχυση της υποψηφιότητάς του. Στο πλαίσιο αυτό φέρνει για έγκριση στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο, ούτε λίγο ούτε πολύ, δεκαέξι (16) συνάψεις και εγκρίσεις προγραμματικών συμβάσεων για διάφορα έργα με έντεκα (11) δήμους.
Όλως τυχαίως οι Δήμαρχοι των δήμων αυτών το 2010 είχαν υποστηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ. Επιπλέον η απερχόμενη διοίκηση φέρνει προς έγκριση και οκτώ (8) τροποποιήσεις  χρονοδιαγραμμάτων προγραμματικών συμβάσεων.
Συνολικά η απερχόμενη Διοίκηση έχει προγραμματίσει για σήμερα 44 θέματα εντός ημερήσιας διάταξης ενώ τη Δευτέρα, 14/4 έφερε επιπλέον άλλα 21 θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης (!), συνολικά 65 θέματα προς συζήτηση…

Κ. Βλάχος:Περπατώ εις το Αμαρούσιον όταν ο Σγουρός ...είναι εδώ!!!

Συνάντηση Κ. Βλάχου με τον Περιφερειάρχη Γ. Σγουρό
Περιζήτητος στο Μαρούσι ο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός!!! Από αγκαλιά σε αγκαλιά υποψηφίων Δημάρχων ...  βρίσκεται!
Μα τι τους δίνει & όλα στις σχέσεις του έχουν ομορφύνει;
Εικάζω ότι έχει βρεί τον τρόπο(όπως έκανε και με την θρυλική ομάδα της Ελληνικής Αρσης Βαρών), να σηκώνουν το βάρος των Μνημονιακών πολιτικών, και να κερδίζουν απανωτά χρυσά μετάλλια!!!
Να π.χ. ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Βλάχος δεν έκρυψε τη χαρά του που περπάτησε με τον ΣΓΟΥΡΟ(βασιλικό της Περιφέρειας Αττικής), εις το Αμαρούσιον(ήθελε να την εκφράσει φωναχτά), & το έπραξε δια του ιστολογίου «maroussiotis.blogspot.gr»
(εμάς ο Σοσιαλιστής Κ. Βλάχος αποφεύγει ανεξήγητα να μας στέλνει Δελτία Τύπου αν & στην αρχή το έπραττε).
Το ίδιο κάνει βέβαια & ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως «Κομμουνιστής» Θανάσης Φωτόπουλος, αλλά εκείνος είχε τουλάχιστον το θάρρος - θράσος, καλώς ή κακώς να μας ειδοποιήσει ότι σταματα να μας αποστελει Δελτία Τύπου ...διότι θεωρεί πως είμαστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ & πράκτορες της Ασφάλειας...
Ιδού λοιπόν η σχετική ανάρτηση...του Μαρουσσιώτη:
«Με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό συναντήθηκε το προηγούμενο Σάββατο ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» και υποψήφιος δήμαρχος κ. Κώστας Βλάχος και είχαν σύντομη συνομιλία.(!!!)

Βρήκαμε τα θέματα των δύο Δημοτικών Συμβουλίων !!!

Ο «Τρόπος διεξαγωγής Εκλογών του Μαΐου 2014», δηλαδή ο Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των δημοτικών και  περιφερειακών εκλογών, στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προβολή τους και άλλων λεπτομερειών, είναι το θέμα που θα απασχολήσει την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου η οποία θα διεξαχθεί στις 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010.
Θα προηγηθεί στις 5:30 μ.μ. άλλη συνεδρίαση, η Ημερήσια Διάταξη της οποίας(σύμφωνα με το ιστολόγιο «Η ΘΕΣΗ», περιλαμβάνει τα εξής 22 θέματα:
1)Έκθεση Εσόδων - Εξόδων Α΄τριμήνου οικονομικού έτους 2014 του Δήμου Αμαρουσίου
2)Διαγραφή δόσεων – Εισφορά σε χρήμα χρηματικός κατάλογος 402/2013 Υπόθεση: Περγαντή Φραντζέσκα
3)Διαγραφή δόσης από τον υπ'αριθ. 82/30.01.13 χρηματικό κατάλογο - Ειδικός φόρος  2%
Υπόθεση: ΝΑΡΑ ΚΑΜΙΤΣΙΕ ΕΛΛΑΣ ΑΕ

Κατανυκτική η μουσική εκδήλωση της «Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου» στο «ΤΟΛ»

    «Μάγεψε»  ο Λουδοβίκος των Ανωγείων!!!
Μακριά από υπερβολές και υπακούοντας πιστά στην πιο «ήρεμη»  πλευρά της Κρητικής μουσικής, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων και οι μουσικοί του, ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων κατάφεραν να ταξιδέψουν το ακροατήριο σε κόσμους μαγικούς, οδηγώντας το μέσα από την Κρητική μουσική παράδοση, συναντώντας κόσμους παραμυθένιους και δημιουργώντας ακουστικές εικόνες.
Στη μουσική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (ΤΟΛ), παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη το Δ.Σ(& τον πρόεδρο της Ένωσης Κωστή Σηφάκη προσωπικά), για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της υπέροχης μουσικής βραδιάς, που τέτοιες μέρες,  φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους στην παράδοση και στην ορθόδοξη πίστη.

«Kαλή Λαμπρή» από το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Αγγειοπλαστων - Κεραμειστών

Ευχές για καλό Πάσχα από τον «Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος & Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου»

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου σήμερα, στις 5:30 μ.μ. η 1η και στις 7:30 μ.μ. η 2η. Δυστυχώς δεν δυνάμεθα να  αναρτήσουμε τις δύο Ημερήσιες Διατάξεις, για να γνωρίζετε ποια θέματα θα συζητηθούν.
Καταβάλλαμε προσπάθειες, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να ανοίξει η ειδική σελίδα του Δήμου Αμαρουσίου που μας ενημερώνει για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ...
Δεν συνέβη το ίδιο με την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, τα θέματα της οποίας αναρτήσαμε ...
Πληροφορήσαμε και παρακαλέσαμε το «press Office» του Δημάρχου Γεωργίου Πατούλη, αλλά εκείνο(παρ΄ ότι διακρίνεται για τα αντανακλαστικά του), δεν ανταποκρίθηκε!!!
Προφανώς είχε σοβαρότερες ασχολίες, π.χ. φόρτο εργασίας με τις φωτογραφίσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου του ΣΠΑΠ, Προέδρου του ΙΣΑ, προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας - ΕΟΠΥΥ &  προέδρου του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας!!!
Το e-mail Παρατηρητηρίου Αμαρουσίου στο «press Office» του Δημάρχου:

Όλοι «μαζί» γιορτάζουμε το Πάσχα στο Μαρούσι!!!