Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ, ΔΕΝ ΔΕΝ !!!


«Φτερούγησαν» 70.000€ από την «Σχολική Επιτροπή του 8ου Γυμνασίου & 9ου Λυκείου Αμαρουσίου»!

«Λεηλάτησαν» τα ταμεία Σχολικής Επιτροπής!!!

Σε ιδιωτική τράπεζα είχε μετατρέψει την σχολική επιτροπή 8ου Γυμνασίου και 9ου Λυκείου Αμαρουσίου, σύμφωνα με το  zougla.grη πρώην πρόεδρος της επιτροπής κυρία Κων. Δρ., όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα της Διεύθυνσης Οικονομικής Επιθεώρησης Αθηνών, τα οποία(όπως ισχυρίζεται το ιστολόγιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου), βρίσκονται στη διάθεση του... 
Πρόκειται για υπόθεση σκάνδαλο, καθώς την ώρα που η ελληνική οικογένεια στενάζει από τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη και τα περισσότερα δημόσια σχολεία αντιμετωπίζουν προβλήματα θέρμανσης -σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και ηλεκτροδότησης-, κάποιοι επιτήδειοι βάζουν το χέρι τους «στο βάζο με το μέλι» υφαρπάζοντας χρήματα σχολικών επιτροπών τα οποία προορίζονται για την κάλυψη των δαπανών λειτουργίας, θέρμανσης, φωτισμού, ύδρευσης αλλά και εκτέλεσης έργων για την επισκευή και συντήρηση των σχολείων και τον κάθε είδους εξοπλισμό τους.
Στη συγκεκριμένη υπόθεση, τη οποία παρακολουθεί στενά και ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, κ. Λέανδρος Ρακιντζής, πρωταγωνίστρια είναι η πρώην πρόεδρος της σχολικής επιτροπής 8ου Γυμνασίου και 9ου Λυκείου Αμαρουσίου, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, καρπώθηκε γύρω στις 70.000 ευρώ!
                                   Ο έλεγχος

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Στις 10:00 π.μ, η συνεδρίαση της «Οικονομικής Επιτροπής»

ΕΝΝΕΑ(9) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Οικονομικής Επιτροπής», η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 π.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση πληρωμής της συνδρομής του 2013 στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων "Eurocities"
2. Προμήθεια πινακίδων για την πιστοποίηση παιδικών χαρών.
3. Έγκριση ή μη καταβολής επιδικασθέντος ποσού τελεσίδικης δικαστικής αποφάσεως(υπόθεση "ΔΗΜ-ΕΡ Α.Ε.").
4. Άσκηση ή μη ένδικου μέσου κατά της υπ' άριθμ. 2266/2013 απόφασης του Μονομελούς
Εφετείου Αθηνών (υποθ. Χαράλαμπος Βλάχος - Αμοιβή για χειρισμό υπόθεσης
απαλλοτριώσεως).
5. Σχέδιο σύναψης σύμβασης για τη διαχείριση χρησιμοποιημένων συσσωρευτών.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν φροντιστηριακή υποστήριξη από τον Δήμο Αμαρουσίου

Πρόγραμμα δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης για μαθητές, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες, σχεδίασε ο δήμος Αμαρουσίου.
Με τη δράση αυτή ο δήμος, διατηρεί και ενισχύει για ακόμη μια χρονιά το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης που έχει οργανώσει με τη συμμετοχή φορέων, επιχειρήσεων, εθελοντικών οργανώσεων και απλών πολιτών. 
Το πρόγραμμα δωρεάν φοίτησης υλοποιείται από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγύης του δήμου Αμαρουσίου, με την ενεργό συμμετοχή και ευαισθησία των φροντιστηριούχων της πόλης.
 Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται καθημερινά στο Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, στην οδό Παλαιολόγου 9 (2ος όροφος).
Για περισσότερες πληροφορίες και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2031920 & 921, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στις 11:00 π.μ, η συνεδρίαση της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής»

ΔΕΚΑOKTΩ(18) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής», η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 π.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση ή μη θέσης φορτοεκφόρτωσης 
2. Εγκριση η μη θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ
(υπόθεση Ιμπραχήμ Ντάας) 
3. Έγκριση ή μη τοποθέτησης θέσης περιπτέρου
(υποθ. ΚΟΚΛΑ-ΒΕΝΕΤΙΚΟΥ) 
4. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ, του ΡΗΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗ του Αναστασίου, που βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της οδού Νερατζιωτίσσης αρ. 94
5. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ & ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ) - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΙΣΤΙΚΑ, του ΚΕΦΑΛΟΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ του Γεωργίου, που βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της οδού Θησέως αρ. 35, στο ισόγειο.