Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Να αναλάβει τις θεσμικές της ευθύνες, η παράταξη του κ. Μαγιάκη

         «ΚΟΝΤΡΑ» ΣΤΟ ... ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ; 
Με αφορμή την ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΚΟΝΤΡΑ στον ΚΑΙΡΟ» Λ. Μαγιάκη, με την οποία επιχειρεί να δικαιολογήσει την απόφαση να απέχουν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 14ης Μαΐου 2013, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι:
Πρώτον, ο κ. Μαγιάκης θα πρέπει να αναζητήσει στην παράταξη του και στους λιγοστούς της υποστηρικτές τους αρνητικούς πρωταγωνιστές δράσεων που έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της εικόνας ορισμένων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην ίδια παράταξη με τις πολλές συνιστώσες και στους συμμάχους της εντός Δημοτικού Συμβουλίου, βρίσκονται, επίσης, εκείνοι που επιχειρούν με εκδηλώσεις και δράσεις διαμαρτυρίας να ακυρώσουν κάθε μεγάλο έργο που γίνεται στην πόλη τα τελευταία χρόνια, κόντρα στις επιθυμίες της μεγάλης πλειοψηφίας των συμπολιτών μας.
Δεύτερον, καλά θα κάνει ο κ. Μαγιάκης, να εγκαταλείψει την προσπάθεια του «να δώσει μαθήματα σωστής συνδικαλιστικής συμπεριφοράς» στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη.

«Η Γιοβάννα μαζί μας»


Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Από τον Παραγωγό στον Καταναλωτή», χωρίς τηλεφωνική παραγγελία!

                           Κυριακή 16 Ιουνίου, η 5η Δράση Διάθεσης
                          Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων 
Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση. 
Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζει την επιτυχημένη πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2012 με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, διοργανώνοντας την 5η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων απευθείας από τον Παραγωγό στον Καταναλωτή. 
Η νέα δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013.
 Η διαδικασία της διάθεσης των προϊόντων θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.
 Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων.
 Η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από 8 π.μ. έως 2 μ.μ.
                                           ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Μείωση στους δείκτες παραβατικότητας & εγκληματικότητας στο Μαρούσι!

Ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια της πόλης μας, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη. 
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου Φώτης Τσελέπης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μωυσής Καρίπης, καθώς και στελέχη τόσο του Δήμου όσο και της Ασφάλειας Αμαρουσίου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις και στις επιτυχίες που έχει σημειώσει το τελευταίο διάστημα το προσωπικό του τοπικού αστυνομικού Τμήματος Ασφαλείας, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα σήμερα στο Μαρούσι να έχει σημειωθεί μείωση στους δείκτες παραβατικότητας & εγκληματικότητας. 
Σε κάθε περίπτωση, όμως, κανείς δεν εφησυχάζει, αφού όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου προς το αστυνομικό προσωπικό, είναι διαρκής η ανάγκη να εμπεδωθεί στους συμπολίτες μας το αίσθημα ασφάλειας.

ΦTANEI...Δεν είμαστε πιά φτωχοί!


Στη 1:00 το μεσημέρι η συνεδρίαση της «Οικονομικής Επιτροπής»

ΠΕΝΤΕ(5) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Οικονομικής Επιτροπής», η οποία θα διεξαχθεί σήμερα ∆ευτέρα 20 Μαΐου στη  1:00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατ' αγνώστων (κλοπή δύο κοινοχρήστων ποδηλάτων).
2. Τροποποίηση της υπ’ αρ. 152/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής
3. Άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά της υπ. αρ. 6019/2012 απόφασης Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τακτική Διαδικασία) που αφορά Αναγνώριση κυριότητας των κ.κ. Σκλάβαινα Σοφίας, Παλαιού Άννας, Πιτταρά Αθηνάς κλπ επί των ακινήτων που βρίσκονται στο Ο.Τ. 307 του Δήμου Αμαρουσίου και συγκεκριμένα στην οδό Λ. Κατσώνη εμβαδού 473,51 τμ. το πρώτο και 497,65 τμ. το δεύτερο. (υπόθεση Σκλάβαινα Σοφία, Παλαιού Άννα, Πιτταρά Αθηνά κλπ) Φ. 0575

Στις 11:00 π.μ η συνεδρίαση της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής»

ΕΞΙ(6) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής», η οποία θα διεξαχθεί σήμερα ∆ευτέρα 20 Μαΐου στις 11:00 π.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Ανάκληση της υπ' αρ. 74/2013 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
2. Ανάκληση της υπ' αρ. 85/2013 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
3. Έγκριση ή µη έγκριση θέσης φορτοεκφόρτωσης
4. «Προέγκριση ίδρυσης καταστήµατος υγειονοµικού ενδιαφέροντος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩ∆ΩΝ ΠΟΤΩΝ (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ), τηςεταιρείας ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ ΣΤΕΡΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., που βρίσκεται στο Μαρούσι, στην οδό ∆ήµητρος αρ. 19 Τ.Κ. 15124».

Αναλυτική ενημέρωση στο Συλ. «Άγιος Γεώργιος» & κατοίκους της Αγίας Φιλοθέης

«Τα νέα νομικά δεδομένα δεν αλλάζουν το στόχο που έχουμε θέσει. Τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη γιατί είναι δυνατόν να επιδράσουν στην ισχύ των διοικητικών πράξεων που έχουν εκδοθεί, μεταξύ αυτών και οι αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
 Όμως ο στόχος μας παραμένει ίδιος. Θέλουμε και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, σε νομικό και πολιτικό επίπεδο, ώστε να το πετύχουμε», είπε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ενημερώνοντας τα μέλη του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος» Αγίας Φιλοθέης αλλά και κατοίκων της γύρω περιοχής, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας.
Σε συνέχεια της συζήτησης που διεξήχθη προ ημερών στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Γ. Πατούλης, αναφερόμενος στη φημολογία που αναπτύσσεται τελευταία σχετικά με την οικοπεδοποίηση του κοινόχρηστου χώρου που αφορά στο Ο.Τ. 45, ξεκαθάρισε ότι «στόχος της Διοίκησης όμοια με αυτή των κατοίκων είναι να προστατευτεί η έκταση ώστε το συγκεκριμένο ακίνητο να παραμείνει Κοινόχρηστος Χώρος προς όφελος των κατοίκων αλλά και της φυσιογνωμίας της περιοχής της Αγίας Φιλοθέης».
Σε ότι αφορά το ζήτημα των χρήσεων γης, ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε για την προεργασία

... Για τη διαμόρφωση της οδού Βύρωνος

Οι τρέχουσες εξελίξεις για τη διαμόρφωση της οδού Βύρωνος, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε την Δευτέρα που μας πέρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού  Συλλόγου «Λόρδος Βύρων».
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έτυχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πέτρος Χαλκιαδάκης και τα μέλη του Δ.Σ, προχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς η ολοκλήρωση της μελέτης για τη διαμόρφωση της οδού Βύρωνος, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κατασκευή νέων πεζοδρομίων, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, φύτευση πρασίνου, κ.α. 
Στη  συνέχεια η μελέτη θα προωθηθεί στο Πράσινο Ταμείο για τη χρηματοδότηση του έργου. Επίσης η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου βρίσκεται σε συνεργασία με τη Νομική Υπηρεσία για τη διευθέτηση των σημείων της οδού Βύρωνος που χρήζουν διάνοιξης.
Συζητήθηκε επίσης και η ασφαλτόστρωση κάποιων οδών πέριξ της οδού Βύρωνος.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Παραμυθοπαρέα ... Δήμου Αμαρουσίου


«Τσιπ.ΡΙΖ.Α»: σε σκηνοθεσία Ολιβερ Στόουν & σενάριο Σλαβόι Ζίζεκ, το νέο ... έργο της «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»!

ΧΟΡΗΓΟΙ: Κarl Marx, Soros Fund Management, Coca Cola... 
                                                










Ραντεβού τον Σεπτέμβρη, στις αίθουσες του ...Κοινοβουλίου!

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

«Οι αναπτυξιακές πολιτικές & πρωτοβουλίες της Ε.Ε. & ο ρόλος της Τ.Α»

Ημερίδα με θέμα: "Οι αναπτυξιακές πολιτικές και πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης" θα λάβει χώρα στο Δήμο Αγίων Αναργύρων αύριο Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 και ώρα 18:30 - 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Σπύρος Αποστόλου".
ο οποίος και θα προσφωνήσει την εκδήλωση.
Ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, Γιάννης Παναγιωτόπουλος, το Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου, ο Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας, Εταιρικών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Δικτύων της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Άρης Περουλάκης, καθώς και ο Καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας, θα συμμετάσχουν ως κεντρικοί ομιλητές. Μετά από τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. 
Τις εργασίες της Ημερίδας θα συντονίσει ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Λεωνίδας Αντωνακόπουλος.
Η εκδήλωση εγγράφεται στις δράσεις για την επέτειο της 9ης Μαΐου - "Ημέρα της Ευρώπης" και αποσκοπεί στη δημιουργία μίας πλατφόρμας ενημέρωσης και διαλόγου με τους πολίτες, καθότι το 2013 έχει ανακηρυχθεί Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών, αλλά και ενόψει των Ευρωπαϊκών εκλογών του 2014.

H αποχή, η αυτοκριτική & ο «συνδικαλιστής» Δήμαρχος...

                  Δήλωση του Λευτέρη Μαγιάκη για την αποχή της δημοτικής κίνησης 
«ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 14ης Μαΐου
Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του δημάρχου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου της 14ης Μαΐου 2013 για την αποχή της μειοψηφίας από τις εργασίες του, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ” δήλωσε :
Η δημοτική κίνηση “ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ” έχει αποδείξει με τη στάση της και τη συνέπειά της πως όχι μόνο δεν αποφεύγει να τοποθετείται τεκμηριωμένα σε όλα τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου αλλά και να συμβάλλει δημιουργικά στις εργασίες του, προς το συμφέρον των δημοτών.
Η παράταξη της πλειοψηφίας είναι εκείνη που θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της για την υποβάθμιση και την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει πολλές φορές το δημοτικό συμβούλιο, κάτι που έχει επισημάνει επανειλημμένα τόσο ο πρόεδρός του όσο και ο τοπικός τύπος.

ΑΛΚΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ:*τα αγαπημένα μου*


«Φίλοι του Δάσους Συγγρού»: 10 χρόνια αγάπης & σεβασμού για το περιβάλλον


Απόψε το «Λαϊκό Γλέντι» στην πλατεία Ζεκάκου


Μουσική εκδήλωση του Συλλόγου «Η Κασταλία» στο Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο»

«H μικρή μας πόλη»


«ΑΜΑΡΥΣΙΑ» Σάββατο 18 Μαίου


Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Στην Αθήνα την ερχόμενη την Πέμπτη, ο Erkan Oğur

Ο Erkan Oğur, μία από τις σημαντικότερες μορφές της τουρκικής μουσικής των τελευταίων δεκαετιών, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία, την Πέμπτη 23 Μαΐου (ώρα 20:30). 
Ο μουσικός που καθιέρωσε την άταστη κιθάρα στη σύγχρονη τουρκική μουσική, θα εμφανιστεί για μία μοναδική βραδιά στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη. 
Μαζί του επί σκηνής θα είναι ο συνεργάτης του και δεξιοτέχνης της πολίτικης λύρας Derya Turkan, και ο κοντραμπασίστας Παύλος Σπυρόπουλος.
Ο Erkan Oğur είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις μουσικών που με την ιδιοφυΐα τους ανατρέπουν την ροή της μουσικής εξέλιξης ενός τόπου. Εκτός από το να καθιερώσει την άταστη κιθάρα, ο Oğur αναβίωσε το κοπούζ, ένα είδος παραδοσιακού λαούτου που είχε ξεχαστεί στην Τουρκία. Μέσα από πρωτότυπες ενορχηστρώσεις έδωσε νέα πνοή σε παραδοσιακά τραγούδια και επανασύστησε στο κοινό την μουσική της Ανατολίας.
Ο Derya Turkan είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς της Τουρκίας, συνεχιστής της μουσικής παράδοσης του σπουδαίου λυράρη Cemil Bey, με διεθνείς συνεργασίες και σημαντική παρουσία στην δισκογραφία.
Τη συναυλία θα ανοίξει η Μάρθα Μαυροειδή,

«Εισαγωγικές Εξετάσεις 2013» για την φροντίδα ... των παιδιών!


















Πατριώτες και ...παλιάνθρωποι !

του Αυγουστίνου Ζενάκου - αναδημοσίευση από το «unfollow»
O φόβος για ένα κόμμα σαν τη Νέα Δημοκρατία δεν είναι τόσο η αριστερά, έστω κι αν αυτή διεκδικεί να την εκθρονίσει. Όταν ένα κόμμα σαν τη Νέα Δημοκρατία προΐσταται μιας κυβέρνησης όπως αυτή που ασθμαίνοντας στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, ο πραγματικός κίνδυνος, ο κίνδυνος που θα απειλούσε όχι μόνο να την εκθρονίσει αλλά και να την εκμηδενίσει, δεν είναι η αριστερά αλλά η δεξιά.
Μια δεξιά που θα αντιλαμβανόταν πράγματι το κράτος με όρους έθνους, όχι όμως στα λόγια, όπως η Νέα Δημοκρατία, αλλά επί της ουσίας, θα ρωτούσε πρώτα από όλα το κυβερνών κόμμα:
Με ποια έννοια είστε εσείς δεξιά, όταν έχετε εκχωρήσει τη διακυβέρνηση σε ξένους, όταν την ώρα που το έθνος χειμάζεται εσείς παραχωρείτε τον πλούτο του σε εχθρούς;
Με ποια έννοια είστε εσείς δεξιά, όταν έχετε παραδώσει περισσότερα κυριαρχικά δικαιώματα από όσα οποιαδήποτε διεθνιστική αριστερά τόλμησε ποτέ να ονειρευτεί ότι θα παραδώσει;
Με ποια έννοια είστε δεξιά, όταν υπονομεύετε την άμυνα και την ασφάλεια του έθνους;
Με ποια έννοια είστε δεξιά, όταν νομοθετείτε την πλήρη άλωση της εθνικής κυριαρχίας;
Μια τέτοια δεξιά θα κατηγορούσε τη Νέα Δημοκρατία ως δωσίλογους και προδότες του έθνους.

Συστηματικός ο αγώνας για την προστασία της έκτασης στο Ο.Τ. 45

         ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ:Θα προστατεύσουμε το Ο.Τ. 45
                  στην Αγία Φιλοθέη, από την οικοπεδοποίηση   
Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου από το 2007 μέχρι σήμερα δίνει συστηματικό αγώνα για την προστασία της έκτασης που βρίσκεται στο Ο.Τ. 45 στην Αγία Φιλοθέη προκειμένου η έκταση αυτή ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.
Ποιος είναι ο στόχος της Διοίκησης Πατούλη, αλλά και των κατοίκων
Η Διοίκηση Πατούλη έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την προστασία της έκτασης που αφορά το Ο.Τ. 45 από την οικοπεδοποίηση. Θέλουμε το συγκεκριμένο ακίνητο να παραμείνει Κοινόχρηστος Χώρος προς όφελος των κατοίκων αλλά και της φυσιογνωμίας της περιοχής της Αγίας Φιλοθέης. Και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, σε νομικό και πολιτικό επίπεδο,  ώστε και το στόχο μας να πετύχουμε, αλλά και να μην επιβαρυνθούν οι παρόδιοι κάτοικοι με το κόστος της απαλλοτρίωσης.
Η απόφαση 73/2007 απέτρεψε την οικοπεδοποίηση της έκτασης
Η Διοίκηση Πατούλη ήταν αυτή που με την υπ’ αριθ. 73/2007 απόφασή του Δημοτικού Συμβουλίου ενέγραψε στον προϋπολογισμό του Δήμου πίστωση 800.000 €, προκειμένου να καλυφθούν οι προϋποθέσεις που έθεσε η Νομαρχία για την έγκριση της τροποποίησης και την επανεπιβολή της απαλλοτρίωσης του χώρου, προκειμένου να αποτρέψει την προσπάθεια οικοπεδοποίησης της έκτασης από τους κληρονόμους Χαροκόπου, που διεκδικούν την κυριότητα της.
Ποια είναι τα νέα δεδομένα στην υπόθεση

Iερές Παρακλήσεις για τους μαθητές, λόγω Πανελλαδικών!!!

Με την ευκαιρία των Πανελληνίων Εξετάσεων η Ενορία μας συμμετέχει στην αγωνία & τον αγώνα των μαθητών & των γονέων τους για επιτυχία στον σημαντικό αυτό σταθμό
 της ζωής τους.
Ἔτσι,  τα απογεύματα των ημερών:
Πέμπτη  16  Μαϊου
Τρίτη      21  Μαϊου
Πέμπτη  23  Μαϊου
Μετά την ακολουθία του Εσπερινού καί ώρα 7.30 θα τελείται ειδική Παράκληση προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και την Υπεραγία Θεοτόκο υπέρ των Μαθητών που εξετάζονται.