Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Τα είπαν οι «Νονοί του Πάσχα»!!!


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος.
Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ εξετάστηκαν και προτάσεις για από κοινού ανάληψη δραστηριοτήτων κοινωνικού περιεχομένου.
A μην ξεχάσουμε το σπουδαιότερο... Ο «Ολυμπιακάκιας» Γιώργος Πατούλης εξασφάλισε για λογαριασμό των «βάζελων» δημοτών Αμαρουσίου, 500(!!!) ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για τον Ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός - Βέροια, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου, ώρα 07:00 μ.μ. στο Ο.Α.Κ.Α.

Κάντο όπως ο Αλαφούζος ...Γίνε κι ΕΣΥ «Νονός του ... Πάσχα»!

Πασχαλινά δώρα και είδη για τα παιδιά συγκεντρώνει ο Δήμος Αμαρουσίου το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 υποστηρίζοντας τη δράση «Αυτό το Πάσχα γίνε και εσύ νονός» που διοργανώνουν η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το Παιδί».
Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι).
 Στο πλαίσιο της δράσης συγκεντρώνονται ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια, ενώ εκπλήξεις και δρώμενα περιμένουν τα παιδιά.
 Τα δώρα θα παραληφθούν από την «Κοινωνική Υπηρεσία» του Δήμου Αμαρουσίου και θα προσφερθούν στα παιδιά που ανήκουν στα οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά της πόλης.

«Ut Pictura Poesis:όπως η Ζωγραφική έτσι & η Ποίηση»

«ANOIXTH ΠΡOBA» στον χώρο τέχνης ΙΔΙΟΜΕΛΟ


Διοίκηση Δήμου:«Υποκριτική και χωρίς πολιτική βάση η διαφωνία του Γ. Ιατρίδη»

       Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια οι λόγοι που επικαλείται ο  κ. Γιώργος  Ιατρίδης 
Με αφορμή το περιεχόμενο της δήλωσης ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Ιατρίδη, η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου επισημαίνει τα παρακάτω:
Πρώτον, η ανεξαρτητοποίηση του κ. Ιατρίδη είναι μια πολιτική πράξη που έρχεται σε αντίθεση με την επιθυμία των συμπολιτών μας που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. Στους ψηφοφόρους του θα πρέπει να εξηγήσει με πειστικό τρόπο γιατί παρέβη την εντολή τους, κι όχι στον Τύπο.
Δεύτερον, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια οι λόγοι που επικαλείται για την ανεξαρτητοποίηση του ο κ. Ιατρίδης, περί δήθεν παραγκωνισμού του. 
Οι πολίτες του Αμαρουσίου γνωρίζουν ότι ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης τον τίμησε με την εμπιστοσύνη του κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του (2007-2010), τόσο ως Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνίας, όσο και ως Αντιδήμαρχο. 

Ανεξάρτητος «μεμονωμένος» πλέον, ο Γ. Ιατρίδης!!!

Επικαλούμενος θεμελιώδεις πολιτικές διαφωνίες με τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής σε σημαντικά θέματα, όπως οι προσλήψεις - απολύσεις εργαζομένων, το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη και την ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ιατρίδης στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου(από την οποία απουσίαζε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης), ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του...απο τον Συνδυασμό της πλειοψηφίας «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ».
Ο Γιώργος Ιατρίδης ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση Κυκλοφορίας (2007-2008) και από το 2009 Αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών, δήλωσε προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νώντα Γαρδέλη τα εξής:
«Κύριε Πρόεδρε. Συμπορεύτηκα με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη το 2006 για να απαλλαγούμε από την 16ετία Τζανίκου και με βάση τις υποσχέσεις του δημάρχου για αλλαγή. 
Κατά την πρώτη τετραετία διοίκησής του, πολλές φορές λειτούργησα πυροσβεστικά στις όποιες δύσκολες καταστάσεις προέκυψαν, όμως τη δεύτερη τετραετία ένιωσα πλήρως αποκομμένος από τον συνδυασμό... Χωρίς πολλά σχόλια και σε Γενικές Γραμμές:

«Λαϊκή Βραδιά» το Σάββατο στο «Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής»


Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«ΚΑΣΤΑΛΙΑΣ» κάλεσμα σε καθαρισμό...

                  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «Η   ΚΑΣΤΑΛΙΑ»
                                                     Χατζηαντωνίου 13, Μαρούσι 151 24.   

                Τηλ. 2108064848, e-mail: pl_Kastalia@yahoo.gr
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας  την Κυριακή  21  Απριλίου και ώρα 10 π.μ., στον άτυπο δημοτικό χώρο στάθμευσης πάνω από την πλατεία Ηρώων και  πίσω από το παλιό Δημαρχείο ( (στο ευρέως γνωστό ως πάρκιν του ΙΓΕ), για  να συμμετάσχουμε, όσο και όπως ο καθένας μπορεί, στον καθαρισμό αυτού του τόσο σημαντικού για όλους μας χώρου..

Συνεδρίαση της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής» την Παρασκευή

ΤΕΣΣΕΡΑ(4) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής», η οποία θα διεξαχθεί τήν Παρασκευή 19 Απριλίου στη  11:00 π.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση ή μη της οριοθέτησης ειδικής θέσης στάθμευσης στην οδό Χειμάρρας 23α στο Μαρούσι
2. Έγκριση ή μη έγκριση θέσης φορτοεκφόρτωσης
3. Έγκριση χορήγησης αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου, καταστήματος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ (ΜΠΑΡ), της εταιρείας «ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΒΡΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» που βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της οδού Θησέως αρ. 4

Διοίκηση Πατούλη: δεν διεκδικήσαμε ποτέ «το μονοπώλιο» στη διοργάνωση δράσεων αλληλεγγύης

                Η κοινωνική πολιτική είναι υπόθεση όλων, 
           είναι υπόθεση χρησιμότητας & όχι δημοσιότητας
Πρώτον, ως Διοίκηση αποδεικνύουμε καθημερινά με τις πράξεις μας πως ποτέ δεν διεκδικήσαμε ως Δήμος «το μονοπώλιο» στη διοργάνωση δράσεων αλληλεγγύης. Αντίθετα, τα τελευταία χρόνια έχουμε στηρίξει με τη βοήθεια και τη συνεργασία φορέων, συλλόγων, επιχειρήσεων της πόλης αλλά και απλών πολιτών, δεκάδες οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Δεύτερον, ο Δήμος Αμαρουσίου ουδέποτε έθεσε οποιοδήποτε εμπόδιο στις πρωτοβουλίες συλλόγων, φορέων και πολιτών που στόχο είχαν την ενίσχυση των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση. Αν παρακολουθούσε ο κ. Μπρέγιαννης, τις ανακοινώσεις των συλλόγων αυτών, θα διαπίστωνε ότι επανειλημμένα έχουν εκφράσει τις ευχαριστίες τους προς τη Διοίκηση του Δήμου, για τη στήριξη που τους προσφέρει για την επίτευξη των σκοπών τους.
Τρίτον, πιστεύουμε πως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση η οικονομική κρίση να αποτελεί αφορμή για να κινούνται ορισμένοι με τρόπο που δεν είναι σύμφωνος με τα όσα προβλέπει η Νομοθεσία.

Αλ. Μπρέγιαννης: χωρίζει τους δημότες σε «παιδιά & αποπαίδια», ο Πατούλης!

                       Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ !!!
Το λιγότερο έκπληξη προκαλεί η πρόσφατη απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου να μην παραχωρήσει χώρο στην «Κίνηση Αλληλέγγυων Δρόμων» για τη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, αλλά και η επίθεση που πραγματοποίησε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου στους διοργανωτές της εκδήλωσης.
Η στάση του κ. Πατούλη και των συνεργατών του μοιάζει το λιγότερο αντιφατική, από τη στιγμή που ο ίδιος κόπτεται ότι φροντίζει για το συμφέρον και τη στήριξη των δημοτών , επιδιώκοντας τη διοργάνωση και τη συμμετοχή του, όπως και της δημοτικής αρχής, σε δεκάδες ανάλογες εκδηλώσεις, με προφανές «αντίτιμο» για τον ίδιο λεπτά δημοσιότητας και πόζες στο φωτογραφικό φακό.
Η απορία, όμως, έρχεται να μετατραπεί σε ενόχληση, όταν ο ίδιος ο κ. Πατούλης με τη στάση του χωρίζει τους δημότες σε «παιδιά και αποπαίδια». Είναι, άραγε, το πρόβλημά του ότι δεν διοργάνωσε ο ίδιος ή δεν συμμετείχε στην εκδήλωση της «Κίνησης Αλληλέγγυων Δρόμων»; 
Ποιο ήταν το κριτήριό του για να βάλει προσκόμματα στη συγκεκριμένη εκδήλωση; 

Δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε συγχώνευση του «ΙΓΕ», ο Δήμαρχος Αμαρουσίου!

Την πάγια θέση του για τη μη κατάργηση του «ΙΓΕ»(έχει την ευθύνη διαχείρισης του Δάσους Συγγρού) και την ενσωμάτωση του στο Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ», 
επαναβεβαίωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης  στην συνάντηση που είχε την Δευτέρα 15 Απριλίου στο Δημαρχείο, με την  Πρόεδρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» Χρ. Θεοδωρακοπούλου και την Γραμματέα Κ. Μητρογώγου, παρουσία των Αντιδημάρχων Σπ. Σταθούλη και Β. Κόκκαλη.
Ο κ. Πατούλης ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για τις παρεμβάσεις που με προσωπική του πρωτοβουλία έχουν αναληφθεί προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου, με την επισήμανση προς την Κεντρική Εξουσία ότι :
«ο Δήμος Αμαρουσίου δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε συγχώνευση του «ΙΓΕ» με οιονδήποτε άλλον Οργανισμό, καθώς το «Δάσος Συγγρού» αποτελεί τελευταία όαση πρασίνου στην Αττική και στα Βόρεια Προάστια».  
Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος επανέλαβε την πάγια θέση του για την προστασία και τη διαφύλαξη του Δάσους, υπογραμμίζοντας ...

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο στις 6:30 μ.μ.

ΕΝΔΕΚΑ(11) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί στις 6:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Αίτημα για έκτακτη οικονομική ενίσχυση (υπόθ. Δ.ΙΣ. του Δημητρίου)
2. Αίτημα για έκτακτη οικονομική ενίσχυση (υπόθ. Κ.Α. του Πάλι)
3. Έγκριση για την υποβολή πρότασης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Ολοκλήρωση του Πολεοδομικού Σχεδιασμού» - του Πράσινου Ταμείου με τίτλο "Συμπληρωματική Σύμβαση Ανάθεσης Μελέτης "Υδραυλικές - Γεωλογικές Μελέτες και Τοπογράφηση Ρέματος Σαπφούς"
 4. Έγκριση για την υποβολή πρότασης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Ολοκλήρωση του Πολεοδομικού Σχεδιασμού» - του Πράσινου Ταμείου με τίτλο "Σύνταξη προγράμματος συστηματικής υλοποίησης του ΓΠΣ Αμαρουσίου - Τοπογραφική αποτύπωση σε κλίμακα 1:500 με επίγειες μεθόδους, πολεοδομική μελέτη επέκτασης του ρυμοτομικού σχεδίου του Δ.Αμαρουσίου και πράξη εφαρμογής"

Διασχολική επιμορφωτική συνάντηση, για το «Νέο εγχειρίδιο Γραμματικής Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού...»

Με το έγγραφό της υπ' αριθμ. πρωτ. 50/09-04-2013, η Σχολική Σύμβουλος, κ. Βασιλική Κυριάκη καλεί τους Εκπαιδευτικούς (ΠΕ-70) της Ε΄ τάξης των Δ.Σ της 20ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής σε διασχολική επιμορφωτική συνάντηση, η οποία συνδιοργανώνεται από τις Σχολικούς Συμβούλους της 21ης και της 25ης Περιφέρειας Δημοτικής ΕκπαίδευσηςΑττικής, με θέμα:
 «Το νέο εγχειρίδιο Γραμματικής Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού: στοιχεία και κατευθύνσεις»,που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 12:00 π.μ -14:00 μ.μ, στο 1ο Δ.Σ Πεύκης
 (Μικράς Ασίας και Ιωαννίνων,  τηλ: 210-80 68 520).

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ο πιανίστας Μπερνάρ Κούντικ την Παρασκευή στο «Ιδιόμελο»


                 Την Παρασκευή 19 Απριλίου ο πιανίστας
                                  Μπερνάρ Κούντικ
                 θα παίξει δύο έργα του Φραντς Σούμπερτ:

            1. Impromptu op.142 αρ. 2 σε λα ύφεση μείζονα

            2. Sonata D 960 op. posth. σε σί ύφεση μείζονα

                  Το πρόγραμμα διαρκεί περίπου μία ώρα

                             Ιδιόμελο, Χώρος Τέχνης, 
                    Ελευθερίου Βενιζέλου 17, Μαρούσι

                                   Έναρξη: 20.30

                          κρατήσεις: 210 68 17 042
                                Είσοδος ελεύθερη

To σπίτι των ... Μνημονίων!


«Εκπαιδευτικά Μονοπάτια για ένα ασφαλέστερο Διαδίκτυο»


«Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι Πολύχρωμος»

                                                   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
 Η «Δημοτική Βορέειος  Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου» και το «Future Library»υποστηρικτής των 
Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας, σας θέλουν κοντά τους και σας προκαλούν να ζήσετε για δεύτερη φορά ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και ...γεμάτο χρώματα καλοκαίρι!
Από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου το Future Library διοργανώνει, σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου και πολλές άλλες Βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα, και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, μια πολύχρωμη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!!

Ελάτε λοιπόν να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας!
Σ’ έναν κόσμο, όπου το γκρι και το μαύρο επικρατεί στις διαθέσεις μας, τις πόλεις μας και για πολλούς και στο μέλλον μας, βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, έναν κόσμο πολύχρωμο μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη.
Σας περιμένουμε και φέτος να χαράξουμε νέες διαδρομές με χιλιάδες χρώματα! 

... «Διαδίκτυο και Αλκοόλ στον αστερισμό των νέων»


Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Το χουβαρνταλίκι του πολιτικού μας συστήματος...


ΚΑΝΕΙΣ Μόνος & Αβοήθητος στην ΚΡΙΣΗ...


Τό ἱερόν Λείψανον τοῦ Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους στον Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου

Σήμερα 14 Ἀπριλίου, Δ΄ Κυριακή τῶν Νηστειῶν  και ὥρα 6.00
 τό ἀπόγευμα, πρό τῆς ἀκολουθίας τοῦ Κατανυκτικοῦ Ἑσπερινοῦ,
θά ὑποδεχθοῦμε στό Ναό μας τεμάχιον τοῦ ἱεροῦ Λειψάνου τοῦ ἁγίου ἱερομάρτυρος Χαραλάμπους τοῦ θαυματουργοῦ πρός ἁγιασμόν τῶν πιστῶν.
Τό ἱ. Λείψανον θά παραμείνει στόν Ναό μόνοκατά τή διάρκεια τοῦ Ἑσπερινοῦ. 
Μετά τόν Ἑσπερινό θά τελέσουμε Παράκληση πρός τόν Ἅγιο Χαράλαμπο.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

O «δήμαρχος των Mall» εκφοβίζει με εξώδικα τους ακτιβιστές της «Αγοράς χωρίς Μεσάζοντες»!!!

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης«απάντησε» με εξώδικο προς ακτιβιστή της κίνησης που διοργανώνει την αγορά τροφίμων χωρίς μεσάζοντες, καθιστώντας σαφές ότι
δεν έχει την πρόθεση να παραχωρήσει λίγα μέτρα χώρου από το τεράστιο κοινόχρηστο δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος, πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο, προκειμένου να διεξαχθεί η δράση «Αγορά Χωρίς Μεσάζοντες» την Κυριακή 14 Μαρτίου 2013 από τις 7:30 έως 14:00.
«Ο δήμαρχος των Mall προφανώς προσπαθεί να εκφοβίζει με το εξώδικο τους ακτιβιστές της αγοράς χωρίς μεσάζοντες, αλλά η αλαζονεία της πολιτικής και της εξουσίας του δεν πρόκειται να μας σταματήσει», τόνισε στην «Αυγή online» ένας από τους διοργανωτές της κινηματικής δράσης, εκτιμώντας ότι 
ο κ. Πατούλης φοβάται να αναμετρηθεί με την επιτυχία του κινήματος των αγορών χωρίς μεσάζοντες μετά την αποτυχημένη αγορά τροφίμων που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου».
«Εκφράζουμε με τον πιο καθαρό τρόπο την συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στην «Κίνηση αλληλέγγυοι δρόμοι στο Μαρούσι» στην επίθεση που δέχεται από τoν δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη με την μη παραχώρηση του κοινόχρηστου δημοτικού χώρου ... 

Η Δικαιοσύνη, η ομάδα Πατούλη & τα «κορόιδα» οι δημότες που πληρώνουν!

         Συνδυασμός   «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» 
Επειδή πολλοί ενδιαφέρθηκαν για τις 3 δικαστικές  υποθέσεις της Παρασκευής 5 Απριλίου στις οποίες η ομάδα Πατουλη είχε  πάλι την «μαύρη τιμητική» της, αναφέρουμε δυο λόγια για το συνεχιζόμενο δράμα ενός πρώην όμορφου προαστίου και των κάτοικων του, εξ αιτίας  των Δημάρχων, που μέσω των ρουσφετιών κερδίζουν την εξουσία. 
Στις Δίκες αυτές παρευρεθήκαμε με Δικηγόρους την Κατερίνα Ψάλτη, τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, απέναντι στα μεγαλύτερα  Δικηγορικά Γραφεία της χώρας, τους καθηγητές  Πανεπιστημίου και ολόκληρη την Κυβέρνηση.
Μαζί με τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων και ο πληρωμένος με επιπλέον χρήματα των δημοτών, μεγαλοδικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω(με απόφαση που ψήφισαν οι κ.κ. Σταθούλης, Αντωνόπουλος, Κατσιγιάννης, Βελλής & Κόκκαλης για να πνίξει η ομάδα Πατούλη το Μαρούσι με νέα μαύρα γυάλινα κουτιά), με την δικαιολογία ότι ... οι υπηρετούντες και οι διορισμένοι από τον ίδιο τον Πατουλη Δικηγόροι του Δήμου που πληρώνονται από τους δημότες « δενδύνανται(είναι ανάξιοι;) να χειριστούν την ανωτέρω υπόθεση»
Στην πρώτη προσφυγή του 2004( Κλαπάκη - Θεοδωρόπουλου), στην οποία ως ιδρυτικά μέλη είχαμε συμπεριλάβει στην αίτηση μας και την «Παρέμβαση Πολιτών», αφορούσε (με αφορμή το αυθαίρετο ΜΩΛΛ), αποκλειστικά το θέμα : «εάν μπορεί η νομοθετική εξουσία για να εξυπηρετήσει ιδιώτη, να ψηφίζει ατομικούς νόμους», δηλαδή να εξυπηρετείται αποκλειστικά με νόμο συγκεκριμένο ιδιώτη.
Καθώς το μέλλον του κτιρίου ΜΩΛΛ...

Οριοθέτηση ρέματος Σαπφούς: Η διαδικασία έχει προχωρήσει...

Συνάντηση με αντιπροσωπεία κατοίκων της οδού Φακίνου στη περιοχή Σωρού Λάκκα Κόττου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου κου Βασίλη Κόκκαλη και υπηρεσιακών παραγόντων.
Στη συνάντηση οι κάτοικοι ενημερώθηκαν από τη Δημοτική Αρχή για την εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα στην περιοχή τους, καθώς και για το στάδιο της εξέλιξης για την οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς.
Όπως τους διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης με την ολοκλήρωση των έργων αποχέτευσης στην περιοχή Λάκκα Κόττου θα προχωρήσει ο καθαρισμός και η διαμόρφωση του κοινόχρηστου χώρου στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Φακίνου, ενώ άμεσα 
θα τοποθετηθούν επιπλέον κάδοι απορριμμάτων σύμφωνα με το αίτημά τους.
Όσον αφορά στην οριοθέτηση του ρέματος, η διαδικασία έχει προχωρήσει...