Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Δίνεις 500 ευρώ & σου λέει το μέλλον...ο GAP!


«Ένας από τους 100 μεγαλύτερους στοχαστές παγκοσμίως» χαρακτηρίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το περιοδικό Foreign Policy.
Ο κ. Παπανδρέου θα παρευρεθεί στο Συμβούλιο Παγκοσμίων Υποθέσεων του Όρεγκον το οποίο διοργανώνει μια σειρά ομιλιών με βασικό θέμα το μέλλον της Ευρώπης αλλά και άλλα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον πλανήτη.
 Ένας από τους ομιλητές θα είναι και ο Γιώργος Παπανδρέου ανάμεσα σε άλλες κορυφαίες παγκόσμιες προσωπικότητες όπως Δαλάι Λάμα.
 Ωστόσο, για να παρακολουθήσει κανείς τον κ. Παπανδρέου θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 500 ευρώ.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Μουσική Βραδιά απόψε στο «ΣΤΕΚΙ +»


      Το  «ΣΤΕΚΙ +»  σας καλεί σήμερα 
   Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 8:30 μ.μ.
              στη «Μουσική Βραδιά» 
με το Γιώργο Κωνσταντινίδη στο πιάνο &
τη Μαρία Ρεμπούτσικα βιολί και τραγούδι, σε τραγούδια Χατζιδάκη και Θεοδωράκη

(προτεινόμενη οικονομική ενίσχυση 6 )                                
 Διε/νση:  Σαλαμίνος 32 πλησίον Αγ. Λαύρας               
 Κρατήσεις θέσεων τηλ.: 6944 99 8 697

Πριμ παραγωγικότητας στον Σαμαρά!!!


ΑΜΑΡΥΣΙΑ 9 Φεβρουαρίου 2013


Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

«Τραγούδια με άρωμα αγάπης...» στο ΙΔΙΟΜΕΛΟ


Το ΣτΕ θα κρίνει αν ο Πατούλης μπορεί να «καταστρέψει» & το Σωρό;

Συνδυασμός «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» - Δορ. Κλαπάκης
Την δόξα Τζανίκου ζήλεψε ο Πατούλης, δηλώνοντας(μόλις ανακοίνωσε ότι θα ξοδευτούν 7.5 εκ  ευρώ δημόσιο χρήμα για να αλλάξουν για μια ακόμα φορά τα πλακάκια των δρόμων, την ώρα που ο κόσμος πεινάει)ότι θα είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2014
Ξέχασε φυσικά ότι ο Τζανίκος όταν έβαλε τους κυβόλιθους δεν κατέβηκε τελικά ούτε καν σαν υποψήφιος.
Και μες την τρελή χαρά ο φερόμενος Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι υπογράφηκε το ίδιο σχεδόν παράνομο Σχέδιο ένταξης του Σωρού που είχε φτιάξει ο… Τζανίκος πριν 14 χρόνια.
Χωρίς φυσικά να ενημερώσει το «ακροατήριο» ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας θα κρίνει τελικά την νομιμότητα αυτού του αποκρουστικού Σχεδίου που θα ολοκληρώσει πολεοδομικά (αν τελικά εγκριθεί), την καταστροφή της πόλης
Ή να μας πει ταυτόχρονα ότι αυτό το σχέδιο δεν είχε ούτε την ελάχιστη κοινωνική υποδομή που απαιτεί ο νόμος για να ενταχθεί στο Σχέδιο Πόλης (σχολεία, βρεφονηπιακούς, πράσινο, αθλητικούς χώρους κ.λπ, δηλαδή χωρίς ποιότητα ζωής για τους δημότες) και ότι για αυτήν την μελέτη έχουν ασκηθεί και ποινικές διώξεις.
Ή τουλάχιστον να μας διευκρίνιζε που τελικά θα σταθμεύουν τα επιπλέον αυτοκίνητα των νέων μαύρων κτιρίων που επιχειρεί να φορτώσει την περιοχή και γιατί οι δημότες εξαιτίας της ομάδας Τζανίκου - Πατούλη να χάνουν καθημερινά κάθε πρωί από την ζωή τους, τουλάχιστον 30 λεπτά για να περάσουν το φανάρι της Κηφισίας στην οδό Σωρού.

Ροταριανό «Βιωματικό Εργαστήριο» στον Δήμο Αμαρουσίου!!!


Αύριο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013, ο Όμιλος RotaractΑμαρουσίου σας προσκαλεί σε ένα βιωματικό εργαστήριο 
με σκοπό την ανάδειξη της συνεργασίας, της σωστής επικοινωνίας και των ηγετικών ικανοτήτων σε μία ομάδα.
 Το εργαστήρι θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο Αμαρουσίου
Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Δημητρίου Μόσχα.
                               Κόστος Συμμετοχής : 10 €


αλληλογραφία απειλών ...


Προβολή της ταινίας «1984» στο «ΣΤΕΚΙ +», στις 8.30 μ.μ.

Είσοδος Ελεύθερη - ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 32  τηλ.: 210 612 78 74
                                      Από το ομώνυμο βιβλίο του Τζ.Όργουελ
Η ιστορία ενός ανθρώπου, του Γουίνστον Σμιθ, στον εφιαλτικό κόσμο της Ωκεανίας, μιας χώρας που βρίσκεται κάτω από ένα δυστοπικό απολυταρχικό καθεστώς στο οποίο όλοι οι κάτοικοι βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση. 
Υπόθεση: Κεντρικός ήρωας της ταινίας, ο Ουίνστον Σμίθ. 
Ένας κυβερνητικός υπάλληλος και μέλος του εξωτερικού κόμματος της Ωκεανίας, μιας από τις τρεις χώρες που είναι χωρισμένος πλέον ο πλανήτης. Τα γεγονότα διαδραματίζονται το έτος 1984 - αντιστροφή του 1948, έτος συγγραφής από τον Όργουελ του ομώνυμου βιβλίου. Οι κοινωνικές τάξεις στην Ωκεανία είναι τα μέλη του εσωτερικού κόμματος που ασκούν τη διοίκηση της χώρας, τα μέλη του εξωτερικού κόμματος (οι κρατικοί υπάλληλοι) και οι προλετάριοι (τα εργατικά χέρια).
Το κόμμα ασκεί την εξουσία έχοντας καταλύσει κάθε έννοια ελευθερίας. Όλοι παρακολουθούνται, ακόμα και μέσα στα σπίτια τους, με την βοήθεια τηλεοθονών. Όλα και όλοι ελέγχονται από τον Μεγάλο Αδερφό. Όλα οφείλονται και πηγάζουν από τον Μεγάλο Αδερφό. Ένα πρόσωπο που χρησιμοποιείται για την προσωποποίηση του κόμματος. Η ελευθερία έκφρασης αλλά ακόμα και σκέψης έχει ποινικοποιηθεί. Στην προσπάθεια να ελεγχθεί, έχοντας ως στόχο να καταργηθεί, η σκέψη, χρησιμοποιείται η γλώσσα. Η εξουσία ετοιμάζει την «Νέα Ομιλία».

«Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο» στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου


Συγκέντρωση - διαμαρτυρία αύριο στην Πλατεία Αγίας Λαύρας

         ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ»
 Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας το  Σάββατο
9  Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 π.μ. στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία, που θα πραγματοποιηθεί  στο Κέντρο του Αμαρουσίου, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας (επί της Μητροπόλεως), για να απαιτήσουμε, όλοι μαζί, να μην καταστραφεί η πανέμορφη αυτή και πλουσιότατη σε φυσική βλάστηση πλατεία, στο όνομα της «βιοκλιματικής» της ανάπλασης.
         
                                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Η  Πρόεδρος                                                                        Η  Γεν. Γραμματέας
  Δήμητρα Κρεκούκια                                                                  Σωτηρία Σουλτάτη

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Έκτακτη Ενημερωτική Συνέλευση της Ένωσης Γονέων την Δευτέρα

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του ΔήμουΑμαρουσίου, προσκαλεί τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τις Διευθύνσεις των Σχολείων, καθώς και Γονείς μαθητών του Δήμου Αμαρουσίου, την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, σε Έκτακτη Ενημερωτική Συνέλευση στον χώρο του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)
Λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων που αφορούν και την λειτουργία των Σχολικών Μονάδων κρίνεται χρήσιμη και η παρουσία όλων μας.
 Παρακαλούμε οι συμμετέχοντες από τους Συλλόγους Γονέων, να προσκομίσουν κατά την προσέλευση τους και επικυρωμένη σύνθεση των νέων Δ.Σ. των Συλλόγων τους με τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών τους, καθώς και τα δικαιολογητικά /έγγραφα της εκπροσώπησης τους στην Ένωση ήτοι :

Την Παρασκευή η πίτα του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
               Δ.ΡΑΛΛΗ 12-ΜΑΡΟΥΣΙ –ΤΗΛ.2108023471 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-9μμ 
                                           ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το  Δ.Σ του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου, καλεί τα μέλη, τις συναγωνίστριες και συναγωνιστές, στήν ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας, που θα γίνει την Παρασκευή 8/2/2013 στίς 7 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου μας, Δ. Ράλλη 12-Μαρούσι.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα :   ΤΑΞΙΚΗ - ΛΑΪΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Η παρουσία και η ενεργή  συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη, όχι μόνο για να ανταλλάξουμε ευχές αλλά κυρίως να ορίσουμε τούς στόχους μας για νέες αγωνιστικές μορφές διεκδίκησης και πάλης για το 2013.
                  Η Πρόεδρος                                                                               Η Γραμματέας
              Καρλατήρα Μαρία                                                                       Πράπα Αιμιλία

"Σινε-Μαθήματα: Εκπαιδεύοντας θεατές..."


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, διαμέσου της Υπεύθυνης των Πολιτιστικών Θεμάτων κ. Ευαγγελίας Κουνέλη, οργανώνει σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών που εκπονούν πολιτιστικά προγράμματα σχετικά με την αξιοποίηση του κινηματογράφου στο σχολείο, αλλά και για κάθε άλλον ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό, με τον τίτλο:
 «Σινε-Μαθήματα».
Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 17.30, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού
Θα προβληθεί η ταινία «The Social Network», του David Fincher (2010), με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, που είναι η 5η Φεβρουαρίου.

ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ

Στους καιρούς των μνημονίων και της κρίσης ο αυταρχισμός περισσεύει.
Το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα να διατυπώνει δημόσια  κάθε πολίτης   και κάθε παράταξη  τις απόψεις της που είναι αντίθετες με αυτές της διοίκησης βαφτίζεται αλαζονεία, ετσιθελισμός και ασέβεια.
Όσοι το επιχειρούν βαφτίζονται «μπαχαλάκηδες» και «καφενόβιοι». Η σκοπιμότητα είναι πασιφανής. Κάθε αντιπολιτευτική κινητοποίηση να απονομιμοποιηθεί στα μάτια της κοινωνίας σαν διαλυτική και εν τέλει παράνομη.
Αυτός ο εκφοβισμός δεν θα περάσει όσους τόνους μελάνι και αν καταναλώσουν οι ακριβοπληρωμένοι κονδυλοφόροι της δημοτικής αρχής.
Αναρωτιόμαστε μέχρι που μπορεί να οδηγήσει ο πανικός τους μπροστά στο φόβο να αποκαλυφθεί τελικά στους Μαρουσιώτες το όργιο της σπατάλης που θα γίνει για να αναπλαστεί «βιοκλιματικά» η πιο βιοκλιματική πλατεία της πόλης.
 Η δημοτική αρχή ισχυρίζεται σοβαρά ότι τα φωτιστικά, τα συντριβάνια και τα τοπόσημα της πλατείας Αγ. Λαύρας, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, αποτελούν προτάσεις του έγκριτου καθηγητή;
 Γιατί αν όχι, τότε είναι στη δική σας διοίκηση που επικρατούν «διαπλεκόμενοι σαλονάτοι», που δεν κατάλαβαν τίποτα για τις αιτίες της τραγωδίας που περνάει σήμερα ο λαός και η χώρα.
 Άσχετοι λοιπόν και ανεύθυνοι είναι αυτοί που έχουν καταχρεώσει το Δήμο και φεσώσει την αγορά με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

«Στηρίζουμε» τη στροφή του Πρ. του ΣΥΡΙΖΑ στο ρεαλισμό!!!

Σεβόμαστε το θεσμικό ρόλο των κομμάτων.  Απαιτούμε τον ίδιο σεβασμό από όλα τα κόμματα , για τη Δημοτική Αρχή που εξέλεξαν οι πολίτες του Αμαρουσίου
Με αφορμή την ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης Αμαρουσίου του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:
Πρώτον, η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι σέβονται το θεσμικό ρόλο όλων των κομμάτων. Ο σεβασμός αυτός δεν αποκλείει και δεν θα έπρεπε να αποκλείει, τη δυνατότητα διατύπωσης πολιτικών απόψεων που αφορούν πολιτικές θέσεις που εκφράζουν τα κόμματα και οι ηγεσίες τους. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία. Θεωρούμε λοιπόν αδικαιολόγητη, τόσο ως προς το ύφος, όσο και ως προς το περιεχόμενο, την ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ που αφορά το Δήμαρχο Αμαρουσίου.
Δεύτερον, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ουδέποτε επιτέθηκε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, αυτό που έκανε ήταν να υπενθυμίσει σε κάποια στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι εύκολο "να σκίζεις τις σελίδες του μνημονίου" όταν βρίσκεσαι εντός συνόρων, αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν όταν βρίσκεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τους δανειστές της χώρας και προσπαθείς να τους πείσεις ότι "δεν μίλησες για σκίσιμο", αλλά για "ξαναγράψιμο"
Εμείς επικροτούμε και στηρίζουμε τη στροφή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο ρεαλισμό, γιατί πιστεύουμε ότι μακροπρόθεσμα θα ωφελήσει τη χώρα και θα διευκολύνει την εθνική προσπάθεια να απαλλαγούμε μια ώρα αρχύτερα από το μνημόνιο.

...«πυρήνες»


Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Δε χρωστάμε - δεν πουλάμε - δεν πληρώνουμε!!!

                   Για την κινητοποίηση της Επιτροπής Αγώνα Κηφισιάς στην Εφορία
 Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, τελευταία μέρα της προθεσμίας για πληρωμή του χαρατσιού της ΔΕΗ που πήγε στη εφορία αλλά και άλλων φόρων, η «Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς» διοργάνωσε στις 8:30 το πρωί κινητοποίηση στην Εφορία Κηφισιάς, ενάντια στη φοροληστεία του λαού, τα χαράτσια και τις αυξήσεις των τιμολογίων της κοινής ωφέλειας. Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης στην οποία συμμετείχαν πλήθος μελών και φίλων της επιτροπής, αναρτήθηκε πανό με το σύνθημα:
 Όχι στα χαράτσια κυβέρνησης - τρόικας. Δε χρωστάμε - δεν πουλάμε - δεν πληρώνουμε»
 Επίσης μοιράστηκε προκήρυξη που ενημέρωνε τους πολίτες για το νέο φορολογικό νόμο, το νέο ενιαίο φόρο ακινήτων που ετοιμάζεται (μόνιμος πια, που αντικαθιστά το «έκτακτο» όπως μας έλεγαν σε μια προσπάθεια να μας παραπλανήσουν, χαράτσι της ΔΕΗ), τις αυξήσεις της ΔΕΗ, του ΙΚΑ και της φορολογίας του πετρελαίου θέρμανσης. Απέναντι στο μόνο τρόπο που τους έχει απομείνει για να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα, τη συνταγή του αυταρχισμού, μέσω επιστρατεύσεων με νόμους της χούντας, με τα ΜΑΤ να επιτίθενται στις κινητοποιήσεις, με ποινικοποίηση αγώνων, απολύσεις απεργών, χτύπημα συγκεντρώσεων, προσπάθεια διάλυσης των συνδικάτων, ο λαός αντιτάσσει τους μαζικούς ενωτικούς αγώνες για την κατάργηση των χαρατσιών και την ανατροπή αυτής της πολιτικής και των φορέων της. Επισυνάπτουμε την προκήρυξη:

Ερωτήσεις για το σημερινό δημοτικό συμβούλιο

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, η μελέτη της “Βιοκλιματικής Ανάπλασης” έγινε από τη μελετήτρια κα Ξυράφη με τεχνικό σύμβουλο σε θέματα βιοκλιματικής τον καθ. Φυσικής κ. Σανταμούρη.
 Ερωτάται η Δημοτική Αρχή και ειδικότερα ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Έργων
 1. Πότε έγινε αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανάδειξη του μελετητή και ποια ήταν τα κριτήρια για την αξιολόγηση της καλύτερης προσφοράς από αρχιτεκτονικής-αισθητικής  και τεχνικοοικονομικής πληρότητας ;
2. Ποια υπηρεσία του Δήμου συνέταξε τη σχετική διακήρυξη και ποια ήταν η Επιτροπή Διαγωνισμού που έκανε την αξιολόγηση ;
3. Ποιο είναι τελικά το ποσό της αμοιβής των μελετητών για το παραπάνω έργο και αν περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του έργου που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ(85%) και εθνικούς πόρους(15%) ή καλύπτεται από τα ίδια έσοδα του Δήμου ;
4. Γιατί δεν έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο προς έγκριση οι ουσιαστικές αλλαγές που έγιναν ύστερα από τις αντιδράσεις των κατοίκων στην αρχικά εγκριθείσα από το Δήμο μελέτη που προέβλεπε κοπές και μεταφυτεύσεις δέντρων στην Πλατεία Αγ. Λαύρας ;
                       Ο ερωτών Δημοτικός  Σύμβουλος Λευτέρης Μαγιάκης
                      επικεφαλής δημοτικής κίνησης «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Το ακίνητο Λουμίδη, οι κεραίες στην Περικλέους & η σαβούρα της Φραγκοκκλησιάς

Ερώτηματα  προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου
 1. Τον περασμένο Νοέμβριο (2012), όπως έγινε γνωστό, εκπλειστηριάστηκε το ακίνητο Λουμίδη (επί της οδού Αρκαδίου, πλησίον της πλατείας Ηρώων - Αμαρουσίου) ιδιοκτησίας του Δήμου Αμαρουσίου, έναντι χρεών του Δήμου Αμαρουσίου προς τη Γενική Τράπεζα.
 Η είδηση επιβεβαιώθηκε και μέσω του τοπικού τύπου κατόπιν δηλώσεων του αρμόδιου, επί των οικονομικών, Αντιδημάρχου της πόλης μας.
Ερωτάται η Δημοτική Αρχή ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν στον  πλειστηριασμό του συγκεκριμένου ακινήτου (υπάρχει κώλυμα στην καταβολή των οφειλών του Δήμου προς τη Γενική Τράπεζα;), 
σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ή σκοπεύει να προβεί η Δημοτική Αρχή για την επανάκτηση της ιδιοκτησίας της επί του ακινήτου Λουμίδη; Επίσης, υπάρχει κίνδυνος να εκπλειστηριαστούν ή να πωληθούν και άλλα ακίνητα ιδιοκτησίας του Δήμου Αμαρουσίου έναντι μη αποπληρωμένων χρεών του;
 2.  Όπως είναι γνωστό, υπάρχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της πόλης οι οποίες είναι τοποθετημένες και καμουφλαρισμένες στην ταράτσα  κτιρίου που ευρίσκεται στην οδό Περικλέους (πολύ κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου). 
Οι κεραίες αυτές ευρίσκονται σε μικρές αποστάσεις από τις παιδικές χαρές της Πλατείας Πίνδου & της Πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Μάθησης της Χειροσφαίρισης στην Π.Ε, στο Π.K «Δαΐς»



Να μετονομαστούμε πάραυτα σε «Mall-ούσι» ...

αφού όπως όλα δείχνουν, το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης θα αποκτήσει σύντομα αδελφάκι με «εξωσωματική … γονιμοποίηση» της τρικολόρ συγκυβέρνησης και του μεγάλου Φιλλέληνος & Φιλανθρώπου μεγατόνων κ. Λάτση.
 Όπως ήδη γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, 
το 2ο «θηριώδες» Mall, θα κατασκευαστεί στο Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (ΙΒC), το προκάτ δηλαδή επίμαχο ακίνητο των 54.600 τ.μ, που είχε ανεγερθεί για τις ανάγκες της τηλεοπτικής κάλυψης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Σύμφωνα με το σχέδιο του Π.Δ. στο IBC (στο χώρο που ως γνωστόν περικλείεται από τη Λεωφόρο Κηφισίας, την οδό Σπύρου Λούη, τον ανατολικό εσωτερικό δρόμο του ΟΑΚΑ και την οδό Αγησιλάου), προβλέπεται η δημιουργία Μουσείου Ολυμπιακών Αγώνων 2004(το οποίο θα καλύπτει τουλάχιστον 3.000 τ.μ.), Eμπορικά καταστήματα (μέχρι 2.000 τ.μ), Xώρων συγκέντρωσης κοινού (μέχρι 1.500 τ.μ), Xώρων Εστίασης και Αναψυχής (μέχρι 1.500 τ.μ), Xώρων γραφείων (μέχρι 3.000 τ.μ), Xώρων Παιδικής Αναψυχής ή Γυμναστήριο (μικρότερο των 2.500 τ.μ) και Υπόγειο Χώρο Στάθμευσης Αυτοκινήτων αλλά και Βοηθητικών Χώρων( μέχρι 7.300 τ.μ)!!!

«Γιάφκα» στο Μαρούσι ...

     συνδέει την επίθεση στο Mall με τη ληστεία στο Βελβεντό!!!
Διαμέρισμα που σχετίζεται με τους συλληφθέντες για τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από την «Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία» στα βόρεια προάστια.
Σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα είναι στην περιοχή του Αμαρουσίου, στην οδό Ελ Αλαμέιν 19 και εκτιμάται ότι πρόκειται για κρησφύγετο της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» που ως μέλη της φέρονται τουλάχιστον δύο από τους συλληφθέντες.
Το σπίτι, όπως μετέδωσε το «Mega», ενοικιάσθηκε πριν από ένα μήνα, ενώ ο ιδιοκτήτης αναγνώρισε το πρόσωπο του 20χρονου συλληφθέντα Νίκου Ρωμανού. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η πόρτα έχει ίχνη παραβίασης, πιθανότατα από συνεργό των δραστών, ο οποίος μόλις είδε τι έγινε στο Βελβεντό, έσπευσε να πάει στο εν λόγω διαμέρισμα.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν μέχρι στιγμής βρει συσκευές πλαστικοποίησης, αλλά και άλλα στοιχεία, αρκετά σημαντικά για την αστυνομία.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα, η Σήμανση παίρνει DNA και αποτυπώματα.
Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι έχουν εντοπιστεί στοιχεία που αφορούν στην τοποθέτηση βόμβας στο «Mall».
Το σπίτι βρίσκεται στα όρια Αμαρουσίου- Χαλανδρίου κοντά στα Σίδερα. Οι αστυνομικοί έχουν ζώσει την περιοχή.

ΕΛΛΑΔΑ:4η στον κόσμο σε Δυστυχία!!!