Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

"Γιορτή Ηλιοπροστασίας" με την υποστήριξη ... του Δήμου!

                Διασκέδασε(στο εμπορικό κέντρο AVENUE)
             μαθαίνοντας πώς να προστατεύεις το δέρμα σου !!!
Γιορτή ηλιοπροστασίας για τα παιδιά διοργανώνει ο Οργανισμός Πρόληψης & Αντιμετώπισης Μελανώματος – Μελάμπους, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 19:00, στο εμπορικό κέντρο AVENUE (Κηφισίας 41 – 47).
Στις εκδηλώσεις οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με το φίλο τους τον ήλιο, μαθαίνοντας τα μαγιά κόλπα της ηλιοπροστασίας. Θα κάνουν τον ήλιο τον καλύτερο τους φίλο στις γωνιές παιχνιδιών, θεάτρου, τραγουδιού, παραμυθιού και Καραγκιόζη.
Στις παράλληλες δραστηριότητες, περιλαμβάνεται δωρεάν εξέταση του πληθυσμού,που έχει σπίλους «ελιές» ή ογκίδια από ειδικούς εθελοντές γιατρούς, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, στην πίσω μικρή πλατεία του AVENUE, όπου θα εξελίσσεται και το πρόγραμμα παιχνιδιού.
Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την ηλιοπροστασία επισυνάπτεται εδώ.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αυτός είναι ο πραγματικός Δήμος Αμαρουσίου !!!

Για  παράβαση καθήκοντος  κατ΄ εξακολούθηση  δικάζεται στην Ευελπιδων  την Πέμπτη 5η  Ιουλίου  ο Γ. Πατουλης.
 Αυτός είναι ο πραγματικός Δήμος Αμαρουσίου . Αν δεν είχε αλλάξει τον νόμο ο γνωστός Nομικός Σύμβουλος (και στο Μαρούσι) των μεγαλοεργολάβων, Προκόπης  Παυλόπουλος, ο Πατουλης  θα είχε παυθεί από Δήμαρχος τώρα και μήνες. Ενώ παράλληλα  είμαστε σε αναμονή της απόφασης του ΣτΕ για την νομιμότητα της εκλογής του ως Δήμαρχος. 
Πως να μην διατηρήσουν τον κάθε  Πατουλη στην Διοίκηση, όταν εκκρεμούν τακτοποίησεις  παράνομων χρήσεων γης, παράνομο Σχέδιο  Σωρού, παράνομο Σχέδιο Δηλαβερη και άλλες υποθέσεις που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης και αφορούν παράνομες  υπεραξιες δισεκατομμυρίων, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά το Μαρούσι
Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ακυρώθηκε οριστικά από τα κεντρικά η κατασκευή του Παιδικού Σταθμού στην Κοκκινιά και ως φαίνεται  το ίδιο ίσως συμβεί για … μη νόμιμη ανάθεση και με τον πολυδιαφημισμένο Παιδικό Σταθμό στο 285 Ο.Τ.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Αναξιόπιστος & καταστροφικός ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής

           Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
Στη συνεδρίαση του Δ. Σ. Αμαρουσίου της 28 – 7 – 2012 παρουσιάστηκε από τη Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου ο Απολογισμός του έργου της για το έτος 2011.
Σε μια διαδικασία που άγγιζε τα όρια της παρωδίας, μακριά από τα μάτια και τα αυτιά των Δημοτών – κατοίκων της πόλης μας και με την παρουσία των μισών από τους συμβούλους της πλειοψηφίας και με την πλήρη απουσία της μείζονος μειοψηφίας, ακούσαμε έναν εξοντωτικά μακροσκελή κατάλογο με τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης του Δήμαρχου Πατούλη στο Δήμο Αμαρουσίου για το έτος 2011.
Όσο κι αν προσπάθησε, μέσω της παρουσίασης του απολογισμού για το έτος 2011, και προσπαθεί η Δημοτική Αρχή Πατούλη να μας πείσει ότι έκανε έργο στο Μαρούσι η καθημερινή ζωή στην πόλη μας πείθει για το αντίθετο.
Ο απολογισμός του έργου της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου για το 2011, όπως παρουσιάστηκε από τη Δημοτική Αρχή, είναι όχι μόνο φτωχός σε έργο, αλλά αναξιόπιστος και καταστροφικός για την πόλη.

Nέες επιβαρυντικές χρήσεις στο Μαρούσι, με ...

           προεκλογικές διαδικασίες fast track !!!
Τη νομιμοποίηση αυθαιρεσιών, την αλλαγή των χρήσεων γης επί τα χείρω στο Μαρούσι, σε μια περιοχή την οποία τα έργα της ολυμπιακής περιπέτειας του 2004 επιβάρυναν με τσιμέντο και υπερτοπικές χρήσεις, επιχειρεί το Προεδρικό Διάταγμα "Τροποποίηση των χρήσεων γης των οικοπέδων που βρίσκονται στα οικοδομικά τετράγωνα επί του βασικού οδικού δικτύου και επί σημαντικών οδικών αξόνων του ρυμοτομικού σχεδίου Δήμου Αμαρουσίου".
Η έγκρισή του τρεις μόνον ημέρες πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου συνοδεύεται από πρωτοφανείς μεθοδεύσεις, κατάθεση ψευδών στοιχείων στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλά και την περιφρόνηση των παρατηρήσεων του ανωτάτου δικαστηρίου για παράνομες και αντισυνταγματικές ρυθμίσεις - σύμφωνα με το πρακτικό, αριθμός 81/2012 - τις οποίες το ΥΠΕΚΑ όφειλε να διαγράψει. Ήταν τέτοια η σπουδή του αναπληρωτή υπουργού ΠΕΚΑ να υπογραφεί το σχέδιο Π.Δ. πάση θυσία, που συνέβη το πρωτοφανές.
Στις 30 Απριλίου ολοκλήρωσε το Ε' Τμήμα του ΣτΕ την επεξεργασία του σχεδίου Π.Δ., στις 2 Μαΐου στα Γιάννενα υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια και την επομένη αμέσως δημοσιεύεται στο ΦΕΚ ΑΑΠ 151/3.5.2012. Όμως...
Το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος παρελήφθη από το ΣτΕ για έλεγχο στις 21-2-2012, χωρίς να έχει προηγηθεί η υποχρεωτική γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος (ΚΣΧΟΠ) ή του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ), που αντικατέστησε το ΚΣΧΟΠ.
Το πρακτικό Επεξεργασίας είναι αποκαλυπτικό. υποστηρίζεται ότι η έλλειψη γνωμοδότησης των παραπάνω συμβουλίων οφείλεται στο επείγον του θέματος, στην αποχή των μηχανικών μελών από το ΚΣΧΟΠ κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2012, και ότι το ΚΕΣΥΠΟΘΑ δεν έχει ακόμα συγκροτηθεί.

Φάμπρικα πλαστών πιστοποιητικών δυσλεξίας σε Παίδων Πεντέλης & Σισμανόγλειο!

Μια 73χρονη συνταξιούχος λογοθεραπεύτρια στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο, η οποία διατηρεί κέντρο λογοθεραπείας σε προάστιο της Αττικής, φέρεται ότι κινούσε τα νήματα της κομπίνας με πλαστογραφημένα πιστοποιητικά δυσλεξίας, τα οποία χρησιμοποιούνται ως δικαιολογητικά για να απαλλαγούν μαθητές από τις γραπτές σχολικές εξετάσεις.
Την υπόθεση διερευνά η Οικονομική Αστυνομία από τον περασμένο Οκτώβριο και έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα 121 πλαστά πιστοποιητικά, τα οποία είχαν κατατεθεί σε σχολεία, κυρίως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λέρου, της Λέσβου και της Αττικής. Τα πλαστογραφημένα πιστοποιητικά φέρονταν ότι εκδίδονταν από τα Νοσοκομεία Παίδων Πεντέλης και Σισμανόγλειο.
Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται μια 48χρονη, η οποία ήταν γραμματέας στο αρμόδιο τμήμα για την έκδοση τέτοιων πιστοποιητικών του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και μια 56χρονη συνταξιούχος ψυχολόγος.

Στη 1:00 το μεσημέρι, η συνεδρίαση της "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ"

Εντεκα(11) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου στη 1:00 το μεσημέρι  στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω:
1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης κοινοχρήστων χώρων και οικοπέδων του Δήμου Αμαρουσίου.
2. Άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά υπ' αρ.686/2012 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου.
3. Ανάθεση χειρισμού μεμονωμένης δικαστικής υπόθεσης σε δικηγόρο, λόγω της απαιτούμενης εξειδικευμένης γνώσης.
4. Εισήγηση για διάθεση πίστωσης για καταβολή επιδικασθέντος ποσού τελεσίδικης απόφασης.
5. Άσκηση ή μη ένδικου μέσου κατά της υπ' άριθμ. 40/2011 απόφασης του Μονομελούς
Πρωτοδικείου Αθηνών (Γ΄ αγωγή Χαράλαμπου Βλάχου - Αμοιβή για χειρισμό υπόθεσης
απαλλοτριώσεως - αφορά αμοιβή ως πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου για καθορισμό
προσωρινής τιμής μονάδας κατά ταμείου παρακαταθηκών και δανειών - απαλλοτρίωση το επί
των οδών Αλαμάνας, Δοξάτου και Δελφών Ο.Τ. 510 & 505 ακινήτων για την κατασκευή θέσεων στάθμευσης και κτιριων για εξυπηρέτηση πολιτιστικών και αθλητικών σκοπών, καθώς και για την στέγαση υπηρεσιών του Δήμου - αιτούμενο ποσό αγωγής € 71.380,39).

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

«Αποκλίνουσες Συμπεριφορές ...» η επίθεση στη Microsoft !

Οργάνωση με το όνομα «Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερορισμού - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με παγιδευμένο όχημα στην είσοδο των γραφείων της Microsoft Hellas στο Μαρούσι, τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη τρεις τουλάχιστον άγνωστοι που επέβαιναν σε κλεμμένο βαν, αφού απείλησαν τους υπαλλήλους ασφαλείας της εταιρείας στην είσοδο, εισέβαλαν με το όχημα στο ισόγειο του κτιρίου και πυροδότησαν 14 γκαζάκια και μπιτόνια βενζίνης που ήταν στο φορτηγάκι.
Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε καταστράφηκε το φορτηγάκι, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο ισόγειο και ελαφρότερες στον πρώτο όροφο του κτιρίου, στην λεωφόρο Κηφισίας 221.
«Εισβάλαμε από την κεντρική είσοδο και πυροδοτήσαμε το παγιδευμένο βαν στο εσωτερικό του κτηρίου, φιλοδωρώντας το με 150 λίτρα βενζίνης. Καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης εξασφαλίσαμε ότι κανένας δεν θα διατρέξει οποιοδήποτε κίνδυνο ενώ αντίθετα με τους ισχυρισμούς διαφόρων δημοσιευμάτων δεν χρησιμοποιήσαμε όπλα για την ακινητοποίηση του προσωπικού. Ήταν μια πράξη πολέμου, ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία που παράγει ο σύγχρονος κόσμος» αναφέρει μεταξύ άλλων η προκήρυξη που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο indymedia.

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

"Eνα Ταξίδι Παραμύθια" στην πλ. Ηρώων

«Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη»

Το Τμήμα Βορέειου Βιβλιοθήκης που υπάγεται στη Διεύθυνση Εποπτείας Νομικών Προσώπων του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Future Library και το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», έχοντας επιλεγεί μεταξύ πολλών βιβλιοθηκών ανά την Ελλάδα, συμμετέχει στην καλοκαιρινή εκστρατεία με τίτλο: «Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη» διοργανώνοντας μία σειρά από εκδηλώσεις ανάγνωσης και δημιουργικότητας για παιδιά.
Στόχος της συγκεκριμένης εκστρατείας είναι να προωθήσει την ανάγνωση, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στα παιδιά ως μελλοντικοί χρήστες των δημοτικών και δημόσιων βιβλιοθηκών.
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού της Διεύθυνσης Εποπτείας του Δήμου Αμαρουσίου και με την υποστήριξη των εθελοντών του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου.
Στις εκδηλώσεις ως επί το πλείστον συμμετέχουν παιδιά που λαμβάνουν μέρος στο 10ο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου με εξαίρεση τρεις εκδηλώσεις με ελεύθερη συμμετοχή.
Αναλυτικά για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην εκστρατεία με τίτλο: «Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη» μπορείτε να ενημερωθείτε παρακάτω:

Ποιητική βραδιά αφιερωμένη στο Νικηφόρο Βρεττάκο

Ποιητική βραδιά αφιερωμένη στο Νικηφόρο Βρεττάκο με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννησή του, διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 9 μ.μ. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο της Βιβλιοθήκης (Στ. Δραγούμη 30 & Μιλτιάδου) περιλαμβάνει προβολή του Σαράντου Σακελλάκου βασισμένη στο έργο του ποιητή του φωτός με τίτλο: «Λειτουργία κάτω από την Ακρόπολη».
Την εκδήλωση θα προλογίσει η φιλόλογος Μαρία Σπυροπούλου - Θεοδωρίδου.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210 61 47 181.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Γάτος Σπιρουνάτος» μετά την ποδηλατοδρομία

 «Κυκλοφορώ στο Μαρούσι με ποδήλατο»

    Ένα ευχάριστο και χαρούμενο καλοκαιρινό απόγευμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε μία πράσινη διαδρομή με ποδήλατα τα παιδιά με τους γονείς τους, στον ποδηλατόδρομο που ξεκινά από την Πλατεία Ξυλούρη (Μεσογείων & Αναπαύσεως) και καταλήγει στην Πλατεία Αργοναυτών (Μεσογείων & Αργοναυτών).
Τους μικρούς ποδηλάτες θα υποδεχθούν την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 7:30 στην Πλατεία Ξυλούρη, πριν από την έναρξη της πράσινης διαδρομής, κλόουν, ζογκλέρ και φουσκωτά, χαρίζοντας τους άφθονο γέλιο και παιχνίδι.
Με την ολοκλήρωση της διαδρομής και τον τερματισμό στην Πλατεία Αργοναυτών μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν την προβολή της παιδικής ταινίας «Γάτος Σπιρουνάτος».
Οι εκδηλώσεις είναι μία προσφορά του Δήμου Αμαρουσίου προς τους πολίτες.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Τον κίνδυνο να κλείσει το Σικιαρίδειο επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους γονείς, συγγενείς και φίλοι των παιδιών που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, και ζητούν από τη διοίκηση να μην προβεί σε νέες απολύσεις. Παραθέτουμε αυτούσια  την ανακοίνωση των γονέων - συγγενών και φίλων των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος την οποία μας απέστειλε η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση "ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ":
Σήμερα, 10 Μαΐου 2012 στην Αθήνα, εμείς, οι γονείς, κηδεμόνες και φίλοι των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος, που συγκεντρωθήκαμε ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας κατά την οποία ενημερωθήκαμε για την νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα με τις απολύσεις προσωπικού και την υπαρκτή και άμεση απειλή να μην ξαναλειτουργήσει το ίδρυμα από τον Σεπτέμβριο του 2012, ομόφωνα συναποφασίζουμε και δηλώνουμε τα παρακάτω:
1. ΖΗΤΑΜΕ από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης να προχωρήσει άμεσα στην καταβολή του ποσού της επιχορήγησης που απαιτείται για να συνεχισθεί η λειτουργία του Σ.Ι., δεδομένου ότι από το 2010 και μετά το Ίδρυμα υποχρηματοδοτείται.
2. ΖΗΤΑΜΕ από τη Διοίκηση του Σ. Ι. να σεβαστεί τη βούληση τόσο του αρχικού δωρητή της οικογένειας Σικιαρίδη, όσο και των μετέπειτα δωρητών της ίδιας οικογένειας, για να εξασφαλισθεί η συνέχεια της λειτουργίας τόσο των εργαστηρίων, όσο και των λοιπών κοινωνικοεκπαιδευτικών υπηρεσιών και της ψυχοθεραπευτικής στήριξης που επί δεκαετίες παρέχει το Ίδρυμα σε 200 και πλέον παιδιά με νοητική υστέρηση των οποίων έχουν απόλυτη ανάγκη, προκειμένου να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τα βοηθήσουν να ενταχθούν στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σε ιδιωτικά συνεργεία ο καθαρισμός κοινόχρηστων & ελεύθερων χώρων του Δήμου!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ(www.xtypos.eu/xt/index.php?), σε ιδιωτικά συνεργεία αποφάσισε να αναθέσει εφέτος των καθαρισμό των κοινόχρηστων και ελεύθερων χώρων του ο Δήμος Αμαρουσίου (στο πλαίσιο της πυροπροστασίας), αφού, όπως διαπίστωσε η Δημοτική Αρχή, η διάθεση ίδιου δυναμικού, προσωπικού και υποδομών, δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες της πόλης.
Η εν λόγω απόφαση, που πάρθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Αμαρουσίου, έφερε την αντίδραση της αντιπολίτευσης, οι άνθρωποι της οποίας μίλησαν για απόπειρα σταδιακής ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών του Δήμου και καταψήφισαν την πρόταση της διοίκησης.
                                               Δεν γίνεται αλλιώς ...
Ο Δήμος αποφάσισε, λοιπόν, με τις ψήφους της πλειοψηφίας να διεξάγει διαγωνισμό για να ανατεθεί σε ιδιώτη η αποψίλωση των ελεύθερων δημοτικών χώρων, εργολαβία που θα στοιχίσει περί τα 50 χιλιάδες ευρώ. Απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης ο Αντιδήμαρχος, κ. Βασίλης Κόκκαλης τόνισε πως ο Δήμος δεν διαθέτει τα απαραίτητα μηχανήματα, ενώ και τα 30 άτομα που έχουν απομείνει στην Υπηρεσία Καθαριότητας, είναι αδύνατον να απασχοληθούν με τον καθαρισμό των οικοπέδων, προσθέτοντας ότι “θα χρειάζονταν να είναι από το πρωί ως το βράδυ με τις ατομικές χορτοκοπτικές μηχανές, δίχως κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα”.

Δημόσιος Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2011

Σε Ειδική συνεδρίαση του Σώματος  που θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), θα συζητηθεί και θα ληφθεί απόφαση στο παρακάτω θέμα: Δημόσιος Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2011.
Απολογιστική τοποθέτηση της Διοίκησης σχετικά με την οικονομική και διοικητική πορεία του Δημου και την εφαρμογή του προγράμματος της Δημόσιας Δράσης.
Τοποθέτηση των Δημοτικών Παρατάξεων και Δημοτικών Συμβούλων.
Διατύπωση παρατηρήσεων των κατοίκων και των φορέων της πόλης επί του απολογισμού.
Νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η Τακτική συνεδρίαση του Σώματος, η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ της οποίας περιλαμβάνει τα εξής προς συζήτηση θέματα:
1. Έγκριση χορήγησης αδειών εκμίσθωσης περιπτέρων
2. Ορισμός εκπροσώπου του μετόχου "Δήμος Αμαρουσίου" στην Τακτική Γενική Συνέλευση των
μετόχων της εταιρείας "ΑΘΜΟΝΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. Ο.Τ.Α."
3. Ορισμός εκπροσώπου του Μετόχου «ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.» στην τακτική Γενική Συνέλευση
των μετόχων της εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α..»
4. Έγκριση ή μη παράτασης του από 21.01.2012 προσυμφώνου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ
της ΕΥΔΑΠ ΑΕ και του Δήμου Αμαρουσίου για την ανάληψη της διαχείρισης του δικτύου
ύδρευσης του Δήμου από την ΕΥΔΑΠ ΑΕ και την τακτοποίηση των οφειλών του προς αυτήν
                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                   ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                       ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ