Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη

Είκοσι (20) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής της συνεδρίασης του Σώματος, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στη 6:00 μ.μ.  στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Συζήτηση για τα θέματα των Σχολικών Επιτροπών
2. Αποδοχή τροποποιημένων όρων εξυπηρέτησης ρύθμισης των εν γένει οφειλών του Δήμου
Αμαρουσίου Ν. Αττικής, από χορηγηθέντα προς αυτόν δάνεια από το Τ. Π. & Δανείων, με
επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής τους
3. Συζήτηση για τα θέματα των εργαζομένων
4. Συζήτηση για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας (Ρ.Σ.Α.)
5. Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 300 της περιοχής "Αγιοι
Ανάργυροι" του Δήμου μας
6. Αποδόσεις ποσών από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου
Εσωτερικών στο Ν.Π.Δ.Δ. "Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου
Αμαρουσίου" (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.) για τους μήνες Νοέμβριο 2011 και Δεκέμβριο 2011, για την
κάλυψη λειτουργικών δαπανών

Aποκρουστικό ΘΕΑΤΡΟ δωσίλογης "παράνοιας"...

Tου Θύμιου Παπανικολάου
Η ΟΡΓΗ πολλαπλασιάζεται από την αηδία της ατιμίας και των διεστραμμένων θεατρικών παραστάσεων των αρχηγών–εταίρων του Παπαδήμου.
Εδώ πλέον δεν βρισκόμαστε μόνο μπροστά σε μια ακραία και αυθάδη δικτατορική κυβέρνηση δωσιλογισμού, η οποία απεργάζεται και μεθοδεύει τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου μας, αλλά και σε ένα αποκρουστικό ΘΕΑΤΡΟ δωσίλογης παράνοιας.
Έχουν συμφωνήσει οι εντολοδόχοι της ευρω-χούντας στην τελευταία πράξη της εκτέλεσης του ελληνικού λαού και αφανισμού της χώρας και αυτό που τους απασχολεί είναι το πώς θα επεξεργαστούν και θα στήσουν το θεατρικό σκηνικό της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ του ελληνικού λαού, το πώς θα δώσουν το χάπι ζαχαρωμένο…
Αυτό που τους απασχολεί δεν είναι η εκτέλεσή μας, αλλά το πώς θα εμφανίσουν το «σάβανο των νεκρών», σαν «σωτηρία» μας…
Πάντα έπαιζαν τα ανδρείκελα-αρχηγοί της παπαδήμιας τρόικας (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ. ΛΑΟΣ) το γελοίο και αποκρουστικό παιχνίδι της κολοκυθιάς.
Πάντα πριν να βάλουν την υπογραφή τους σε κάθε νέο «συμβόλαιο θανάτου» μας σήκωναν ένα κουρνιαχτό «ηρωικών» λόγων και ηχηρών «πατριωτικών» λεονταρισμών…
Αυτή τη φορά ξεπέρασαν σε ξετσιπωσιά γλοιώδους θεατρινισμού κάθε προηγούμενο.
Βρίσκονται σε τέτοιο οικτρό αδιέξοδο (το αδιέξοδο κάθε δωσίλογου προδότη) που δεν μπορούν να επεξεργαστούν τις νέες φόρμες της ΑΠΑΤΗΣ, του «κατευνασμού» των αντιδράσεων στα κόμματά τους, αλλά και της διάσωσης των κομμάτων τους…

προκαταβολή ζωής

Συζητήθηκε στο Σ.τ.Ε η προσφυγή για την "έκπτωση" Πατούλη

Συνδυασμός "ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ" - Δορ.  Κλαπάκης  
Σχετικά με την προχθεσινή καθοριστική για την πόλη και την χώρα μας Δίκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την έκπτωση Πατούλη, παρ΄ ότι  ο Συνδυασμός  μας δεν έχει  ειδικότητα στα  επικοινωνιακά τερτίπια, (κάτι το όποιο, δήθεν αντιπολιτευόμενες ομάδες και "παράγοντες"  κυρίως μέσω καπηλείας, παρουσιάζουν τις περισσότερες φορές τις δικές μας προσπάθειες,  γενικά και αόριστα, ώστε ο αναγνώστης να τις θεωρεί δικές τους ), θεωρούμε υποχρέωση μας λόγω του γενικού ενδιαφέροντος, να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας που πράγματι όλοι  έδειξαν τεράστιο  ενδιαφέρον σχετικά με την εξέλιξη του θέματος .   
Η προχθεσινή  δίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο   είχε ως  αντικείμενο κυρίως την γνωστή, μέσω των πελατειακών Σχέσεων, παράνομη αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων και περαιτέρω την έκπτωση από τον Δήμο της ομάδας Πατούλη, ένα κορυφαίο θέμα, καθώς η Δίκη αυτή αφορά το σπουδαιότερο μέσο διαφθοράς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  ΡΟΥΣΦΕΤΙ, που βασανίζει την χώρα από την Τουρκοκρατία.     
Δηλαδή τους  διορισμούς  από το παράθυρο του Γραφείου του κάθε τυχάρπαστου πολιτικού προσώπου που θεωρώντας  το Δημόσιο δικό του μαγαζί, μέσω των πελατειακών σχέσεων, υπερχρεώνει το κράτος ,  αλλοιώνει συνειδήσεις και  ισοπεδώνει ανθρώπινες αξιοπρέπειες, με αντάλλαγμα την ψήφο  ολόκληρων οικογενειών.  Αποδεδειγμένα μάλιστα εξ αιτίας  του αθλίου αυτού φαινομένου, η χώρα μας κατέχει  τα σκήπτρα της διαφθοράς στην Ευρώπη και έχει περιέλθει σε πλήρη (όπως και ο Δήμος Αμαρουσίου) οικονομική κατάρρευση.

Για το "αγαπημένο παιδί" της Διοίκησης Τζανίκου...

Με αφορμή το περιεχόμενο ανακοίνωσης που εξέδωσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμαρουσίου Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, σε βάρος της σημερινής Διοίκησης του Δήμου, επισημαίνονται τα παρακάτω:
"Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς "ανεύθυνος" και "αλαζόνας" στον κ. Μπρέγιαννη, γιατί τον χαρακτηρίζουν και ως πολιτικό πρόσωπο, αλλά και ως πολίτη.
Είναι ανεύθυνος γιατί μιλά για κατάρρευση του Δήμου σε μια περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο οικονομικής εξυγίανσης του Δήμου, το οποίο ήδη αποδίδει αποτελέσματα.
Είναι ανεύθυνος γιατί ως επίλεκτο στέλεχος της Διοίκησης Τζανίκου ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τον υπερ-δανεισμό του Δήμου Αμαρουσίου την περίοδο 2002-2006.
Είναι ανεύθυνος γιατί ως επίλεκτο στέλεχος της Διοίκησης Τζανίκου συνέβαλε στη διασπάθιση και την αλόγιστη σπατάλη των χρημάτων των συμπολιτών μας σε αποτυχημένα έργα και παρεμβάσεις όπως οι κυβόλιθοι του Κέντρου, έργο του οποίου έχει επανειλημμένα δηλώσει θαυμαστής.
Είναι ανεύθυνος γιατί ως επίλεκτο στέλεχος της Διοίκησης Τζανίκου και υπηρετώντας από θέση ευθύνης στην επιχείρηση επικοινωνίας του Δήμου, επέτρεψε να μετατραπεί η πόλη μας σε Παράδεισο της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης.
Είναι αλαζόνας γιατί δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες του Αμαρουσίου για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος της πόλης ως μέλος της Διοίκησης Τζανίκου, του οποίου υπήρξε το "αγαπημένο παιδί".

Αλέκος Μπρέγιαννης: Όλοι μαζί μπορούμε ...

Με αμεσότητα, "νεύρο" & σοβαρότητα, συλλογικά, δημοκρατικά, συνεκτικά,
με "ανεξαρτησία & αυτοδιοικητική αυτονομία", να "σώσουμε" το Μαρούσι!
Με ένα σύνθημα που δανείστηκε από το Μνημονιακό και "Φιλάνθρωπο" ρ/σ "SKY", το «Όλοι μαζί μπορούμε ... να αλλάξουμε την πόλη», ο νέος επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Αμαρουσίου Αλέκος Μπρέγιαννης, κάλεσε τα μέλη, τους φίλους και τους πολίτες που βρέθηκαν την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, να ενώσουν τις δυνάμεις τους «ώστε με ενότητα, συλλογικότητα, ευρύ πνεύμα και αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και τις προκλήσεις του σήμερα και ταυτόχρονα να σχεδιάσουν το αύριο του Αμαρουσίου».
Η εκδήλωση ήταν, σύμφωνα με την "ΑΜΑΡΥΣΙΑ", η πρώτη μιας σειράς που πρόκειται να πραγματοποιεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα ο συνδυασμός, έχοντας πλέον ως επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Μπρέγιαννη.
Την εκδήλωση άνοιξε ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλέκος Μπρέγιαννης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Ηλία Γιαννακάκο για την απόφασή τους, να δώσει χώρο σε νέα στελέχη, ενώ έκανε κριτική στα έργα και τις ημέρες της Δημοτικής Αρχής.