Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010



Eφημερίδα"Πόλις"

ΟΤΕ: «Yιοθετεί» προστατευόμενο είδος γερακιο

Το Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης της Άγριας Ζωής «ANIMA» στηρίζει ο ΟΤΕ και συμμετέχει στο «Πρόγραμμα Εταιρικών Υιοθεσιών».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα υιοθεσίας αφορά στην κάλυψη των ετήσιων εξόδων ιατρικής φροντίδας, φαρμακευτικής αγωγής και διατροφής για ένα από τα προστατευόμενα είδη που φροντίζει η ΑΝΙΜΑ. Ο ΟΤΕ επέλεξε να υιοθετήσει το προστατευόμενο είδος γερακιού βραχοκιρκίνεζο, που φωλιάζει και στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι.
Η παραπάνω συνεργασία του ΟΤΕ με την «ΑΝΙΜΑ» σηματοδοτήθηκε με ένα ξεχωριστό τρόπο.
Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής γιορτής των πουλιών που στην Ελλάδα συντονίζεται από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, εργαζόμενοι στον ΟΤΕ - εθελοντές, με τις οικογένειές τους, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στην απελευθέρωση αποθεραπευμένων πουλιών και άλλων ζώων που πραγματοποιήθηκε στην Πάρνηθα. Συνολικά απελευθερώθηκαν 15 πουλιά, μεταξύ των οποίων αρκετά γεράκια, καθώς και άλλα 15 ζώα του δάσους (σκαντζόχοιροι και χελώνες).

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Σήμερα η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με τον Ηλία Γιαννακάκο


O υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Ηλίας Γιαννακάκος 
θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους 
του Συνδυασμού  "Μαρούσι – Επιστροφή στο μέλλον", 
σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 20.00 μ.μ. , στο Δημαρχείο Αμαρουσίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
        Επιστροφή στο μέλλον με υλικά από το παρελθόν;
           Το Μαρούσι δεν γυρίζει πίσω

Με αφορμή την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης «Μαρούσι- Επιστροφή στο μέλλον» θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:
Πρώτον, όσο και να προσπαθεί με τις ανακοινώσεις του ο επικεφαλής του συνδυασμού Επιστροφή στο Μέλλον να «απογαλακτισθεί» από το καθεστώς της Διοίκησης Τζανίκου, οι πράξεις του τον αυτο-διαψεύδουν. Κι αυτό γιατί στο ψηφοδέλτιο του συμμετέχουν πρόσωπα που, είτε υπήρξαν από τους πιο στενούς συνεργάτες του προηγούμενου Δημάρχου, είτε αποτελούσαν «εξαπτέρυγα» του μέχρι την τελευταία ημέρα της πτώσης του.
Δεύτερον, είναι δυνατόν η επιστροφή στο μέλλον να γίνει με υλικά του παρελθόντος; Είναι επιστροφή στο μέλλον η «παράξενη συμμαχία» ενός δήθεν άφθαρτου με αυτόν που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την πολεοδομική αναρχία της πόλης; Ή είναι επιστροφή στο παρελθόν; Ας ΡΩΤ-ήσει τους πολίτες.
Είναι επιστροφή στο μέλλον η στήριξη του δήθεν άφθαρτου από τον εκλεκτό υποψήφιο στις προηγούμενες εκλογές του πρώην Δημάρχου; Ή είναι συμβιβασμός με το αμαρτωλό παρελθόν;
Τρίτον, είναι φανερό ότι ο επικεφαλής του Συνδυασμού "Επιστροφή στο Μέλλον" επενδύει πολιτικά στη μελλοντική χρεοκοπία του Δήμου. Τον διαβεβαιώνουμε ότι θα διαψευστεί. Και τον προειδοποιούμε ότι προσφέρει κακή υπηρεσία στην πόλη. Ας μάθει τουλάχιστον από τα λάθη κάποιων άλλων, που μιλούσαν για Τιτανικούς και οδήγησαν την πατρίδα μας στην υπογραφή επαίσχυντων μνημονίων. Η Διοίκηση Πατούλη απέδειξε με το έργο της την περίοδο 2007-2010 ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Και θα τα καταφέρει και στο μέλλον.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 http://anthropinipoli.gr/deltiatipou/2010/10/apantisi-ston-epikefalis-maroussi-epistrofi-sto-mellon.html
ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ:
Το Μαρούσι πρέπει να πάει μπροστά, με τους πολίτες του.
Θα καταλογισθούν οι ευθύνες για την χρεωκοπία του Δήμου

Με αφορμή το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του συνδυασμού του κ. Γ.Πατούλη σχετικά με τις αναφορές στην πρόσφατη ομιλία μου σε βάρος της Διοίκησης του Δήμου με τον παραπλανητικό τίτλο "Το Μαρούσι δεν γυρίζει πίσω",θα ήθελα να σημειώσω τα παρακάτω:
Οι επισημάνσεις μου και οι παρατηρήσεις μου για την κατάσταση στον Δήμο ήταν σαφείς, συγκεκριμένες και γενικά παραδεκτές και αποδεκτές από την κοινωνία της πόλης μας.
Σημείωσα συγκεκριμένα τον υπερδανεισμό και την υπερχρέωση του Δήμου μας που τον έχουν φτάσει σε καθεστώς χρεωκοπίας και τόνισα ότι ευθύνη εκτός της σημερινής διοίκησης που ευθύνεται κυρίαρχα για τις πράξεις και τις παραλήψεις της που όξυναν το τεράστιο πρόβλημα και δημιούργηθηκε αδιέξοδο, σημαντική ευθύνη έχει και η προηγούμενη αυτής διοίκηση.
Τόνισα επίσης ότι επί των ημερών της παρούσας διοίκησης, μετά από 4 σχεδόν χρόνια ανεύθυνης διαχείρισης και λειτουργίας, τα προβλήματα μεγεθύνθηκαν.
Επί των ημερών της η πόλη και ο Δήμος οδηγήθηκαν σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο.
 Επί των ημερών της άνθησαν οι προσωπικές στρατηγικές χωρίς περιεχόμενο για τους πολίτες και την την πόλη. Επί των ημερών της εκτινάχθηκαν τα ελλείματα, σπαταλήθηκαν πόροι σε σκοπούς που δεν αφορούσαν το γενικότερο συμφέρον της πόλης αλλά παραταξιακές μικροπολιτικές και προσωπικής στρατηγικής σκοπιμότητες.
Επί των ημερών της ζήσαμε την αδυναμία δανεισμού και τις στάσεις πληρωμών.
Επί των ημερών της καλλιεργήθηκε η πλήρης αδιαφάνεια στα οικονομικά του δήμου και των αμαρτωλών επιχειρήσεων του ώστε σήμερα κανείς να μην έχει την πραγματική και πλήρη εικόνα για τις υποχρεώσεις συνολικά που βαρύνουν το Δήμο και στην ουσία τους συμποπολίτες μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://ilias-giannakakos.gr/main-page/marousi-na-paei-mprosta/

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ"

ΚΑΛΕΣΜΑ των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στο Μαρούσι των Οργανώσεων της ΚΝΕ στο Μαρούσι
Για Αντιμονοπωλιακή Ψήφο στις Εκλογές του Νοέμβρη
Στηρίζουμε τους Συνδυασμούς της ΛΑΙΚΗΣ Συσπείρωσης
στο Δήμο του Μαρουσίου και στην Περιφέρεια Αττικής
Μαρουσιώτισσες, Μαρουσιώτες.
Εργαζόμενοι, Μισθωτοί και Αυτοαπασχολούμενοι, Πρόσφυγες, Άνεργοι. Νέες και Νέοι
Με τις τοπικές εκλογές του Νοέμβρη τα κόμματα εξουσίας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, στοχεύουν να στελεχώσουν, το καθένα για δικό του λογαριασμό, είτε αυτοδύναμα είτε με τοπικές συμμαχίες, την νεότευκτη αντιδραστική διοικητική δομή της χώρας με τοπικά όργανα εξουσίας ικανά και πρόθυμα να ανταποκριθούν στις παραπέρα αντιλαϊκές προοπτικές που ανοίγει ο «Καλλικράτης», να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά τα νέα αντεργατικά εργαλεία.

«Υπό διωγμόν» οι μόνιμοι κάτοικοι του Ιστορικού Κέντρου

              Ελεγχόμενη στάθμευση
«Υπό διωγμόν» οι μόνιμοι κάτοικοι του Ιστορικού Κέντρου 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ»
Χατζηαντωνίου 13 Μαρούσι , Τηλ. 2108064848 e-mail :pl_kastalia@yahoo
Tην ψήφιση της μελέτης για την «Οργάνωση ελεγχόμενης στάθμευσης στο Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου» από τέσσερις μόνο παρόντες δημοτικούς συμβούλους,  καταγγέλει με επιστολή του ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ».
Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  θεωρεί ότι οι κάτοικοι του ιστορικού κέντρου είναι "υπό διωγμόν", αναφέροντας τα εξής:
"Στην τελευταία, πριν τις εκλογές, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010, «εγκρίθηκε»(;) με την ψήφο τεσσάρων μόνο παρόντων δημοτικών συμβούλων (της συμπολίτευσης), η πρόταση του μελετητή κ. Ε. Καρεκλά για την «Οργάνωση ελεγχόμενης στάθμευσης στο Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου». Απόντων (αποχωρησάντων) του Δημάρχου, του ίδιου του μελετητή, που θα παρουσίαζε την πρόταση, όλων των δημοτικών συμβούλων της Αντιπολίτευσης, αλλά και της Συμπολίτευσης (πλην τεσσάρων)!
Μια πρόταση που θέτει «υπό διωγμόν» τους μονίμους κατοίκους του παραδοσιακού - ιστορικού Κέντρου της πόλης και ιδίως τους κατοίκους των δρόμων μεγάλης κυκλοφορίας, τους κατοίκους δηλαδή που ήδη υφίστανται - ως θύματα των ρυθμίσεων της προηγούμενης δημοτικής αρχής - όλη την κυκλοφοριακή ρύπανση της κεντρικής περιοχής του Αμαρουσίου. Αντί να έχουν οι κάτοικοι αυτοί, στο θέμα της στάθμευσης τουλάχιστον, κάποια αντισταθμιστικά οφέλη, με την πρόταση αυτή, προς χάριν των «επισκεπτών» διώκονται εντελώς από τις θέσεις στάθμευσης των δρόμων τους. Χωρίς να τους εξασφαλίζεται φυσικά κάπου αλλού θέση στάθμευσης.
Ο μελετητής βέβαια, ο κ. Καρεκλάς, στην προσχηματική, όπως φαίνεται, συνάντηση που είχαμε μαζί του στις 16 Σεπτεμβρίου 2010, συμβούλευσε τους κατοίκους των δρόμων κυκλοφορίας να φύγουν από τα σπίτια τους (Παρευρίσκονταν στη συνάντηση τρεις εκπρόσωποι του συλλόγου μας). Και ρωτάμε κατ' αρχήν τον κ. μελετητή, αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους που ενέκριναν την πρότασή του:
1. Πρέπει να απεμπολήσουν οι μόνιμοι κάτοικοι, κατά τη γνώμη τους, το βασικό συνταγματικό τους δικαίωμα στην περιουσία και στην ποιότητα ζωής τους;
2. Τι θα γίνουν τα εγκαταλελειμμένα σπίτια τους; Επαγγελματικές στέγες κενές, σαν τις τόσες και τόσες που υπάρχουν σήμερα στο Κέντρο της πόλης;
3. Έρημο, γκετοποιημένο θέλουν λοιπόν το παραδοσιακό - ιστορικό Κέντρο του Αμαρουσίου;
Θεωρούμε θετική τη σκέψη του Δημάρχου - που εξέφρασε όμως ανεπίσημα, πριν αποχωρήσει, και εξάλλου δεν εμπεριέχεται στην πρόταση του μελετητή - να εξασφαλιστεί θέση στάθμευσης συγκεκριμένη, πλησίον της κατοικίας τους, σε όλους τους μονίμους κατοίκους του παραδοσιακού κέντρου του Αμαρουσίου. Ωστόσο, υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν είναι, κατά τη γνώμη μας, υλοποιήσιμη. Πρέπει να ελευθερωθούν πρώτα θέσεις «παρά την οδό» με πάρκιν - περιφερειακά κυρίως - που και εμείς επανειλημμένα έχουμε ζητήσει. (Επιμένουμε πάντα στη γνωστή θέση μας για το πρώην οικόπεδο Παναγοπούλου). Επίσης δε διαφωνούμε καθόλου να εφαρμοστεί από τώρα η ελεγχόμενη στάθμευση. Το αντίθετο. Τη θεωρούμε απαραίτητη. Για να «αδειάσουν» επιτέλους τα πεζοδρόμια, για να μπουν χρήματα στο ταμείο του Δήμου. (Μήπως και δούμε να κυκλοφορούν και στους δικούς μας δρόμους τα αντιρρυπαντικά λεωφορεία που μας έχουν υποσχεθεί και μήνες περιμένουμε!) Ζητούμε όμως μια ελεγχόμενη στάθμευση που όχι μόνο να σέβεται τους μονίμους κατοίκους αλλά και να τους αντιμετωπίζει όλους δίκαια και ισότιμα.
Προτείνουμε - σαν άμεση λύση, προσωρινή - κάτι απλό: Να ισχύσει η ελεγχόμενη στάθμευση σε όλες τις νόμιμες θέσεις «παρά την οδό» του ιστορικού-παραδοσιακού κέντρου του Αμαρουσίου. Να ισχύσει όμως για τους «επισκέπτες». Οι μόνιμοι κάτοικοι, με την κάρτα τους, να σταθμεύουν δωρεάν. Δεν είναι άλλωστε τόσοι πολλοί ούτε τα οχήματά τους θα είναι διαρκώς σταθμευμένα!
                                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο
              Η Πρόεδρος                                                                 Η Γεν.Γραμματέας                    
        Δήμητρα Κρεκούκια                                                        Ελένη Σ. Σπυροπούλου       
09.10.10

O ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ
-Πλάτων: Να σου συστηθώ Καραγκιόζη. Είμαι ο αρχαίος σου πρόγονος και φιλόσοφος, ο Πλάτων, και ήρθα γιατί ο Σωκράτης κι εγώ ανησυχούμε για την Αθήνα που λατρέψαμε, για την Ελλάδα που φτιάξαμε όταν γεννήθηκε η Δημοκρατία και η Φιλοσοφία και τις υπηρετήσαμε όσο μας επέτρεψαν οι φαύλοι.
-Καραγκιόζης: Σε ξέρω, ω Πλάτων. Είχατε κι εσείς φαύλους;
-Πλάτων: Ουου… Αρχαία Ιστορία. Ο Ποιητής Επίχαρμος έλεγε «Φύσεις ανθρώπων, ασκοί πεφυσημένοι».
-Καραγκιόζης: Που σημαίνει;
-Πλάτων: Το ‘χουν στη φύση τους οι άνθρωποι να φουσκώνουν σαν ασκοί.
Να καβαλάνε το καλάμι που λέτε κι εσείς.
Η φήμη και η εξουσία τους φουσκώνουν από έπαρση και παύουν να βλέπουν τα προβλήματα των φτωχών και αδυνάτων που υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύουν λόγω θέσης και μόρφωσης. Ο μόνος ξεφούσκωτος στις μέρες μου ήταν ο Σωκράτης που είπε « εν οίδα, ότι ουδέν οίδα».

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ

ΕΦ΄ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥ-ΠΟΥ έδωσαν τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Μαγιάκης και στελέχη του συνδυασμού"ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ", στην οποία παρουσίασαν τις θέσεις της κίνησης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Νοεμβρίου. Τη συνέντευξη συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαββίδης.
Ο Λευτέρης Μαγιάκης αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες της πολιτικής της κίνησης και ανέπτυξε τις προγραμματικές της θέσεις. Σημείωσε το ιδιαίτερο πολιτικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν οι εκλογές του Νοεμβρίου, τονίζοντας πως η κίνηση επιδιώκει να δώσει βιώσιμες λύση για το σήμερα. Τόνισε πως η κίνηση χαίρει της αποδοχής μεγαλύτερου μέρους των ψηφοφόρων, από τις προηγούμενες εκλογές και σημείωσε πως οι υποψήφιοι του συνδυασμού, είναι ψηφοφόροι διαφόρων πολιτικών κομμάτων.
Ο Βασίλης Χατζηαθανασιάδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ιδρυτικό μέλος της κίνησης πολιτών Πολυδρόσου και πρώτος πρόεδρος του τοπικού συλλόγου αναφέρθηκε στους αγώνες τωνκατοίκων για την ακύρωση της ανέγερσης του Παγοδρομίου και την αποφυγή της διάνοιξης της Φραγκοκλησιάς, που θα προκαλέσει την καταστροφή της ρεματιάς.Υποστήριξε πως το "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ" στάθηκε αλληλέγγυο από την πρώτη στιγμή στον αγώνα των κατοίκων και αυτό εκφράζει και η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.
Η Λένα Προεστάκη, γραμματέας του συλλόγου του Παραδείσου, αναφέρθηκε στην συστράτευσή της με τη δημοτική κίνηση "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ", λόγω της συνεπούς στάσης της και τη συνεχή της παρουσία τόσο μέσα όσο και έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής του Παραδείσου και στην ανάγκη μεγαλύτερης συσπείρωσης και ενότητα, στη βάση των προβλημάτων, όλων των πολιτών.
Τέλος ο Λευτέρης Μαγιάκης απάντησε σε ερωτήσεις που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Κέντρο Εξατομικευμένης Πληροφόρησης Πολιτών

Μία νέα πρωτοποριακή υποδομή, το πρώτο στην Ελλάδα Κέντρο Εξατομικευμένης Πληροφόρησης, χρήσιμο «εργαλείο» στα χέρια των πολιτών, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010.

Το Κέντρο Εξατομικευμένης Πληροφόρησης λειτουργεί στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Όλγας και Παναθηναίων (έναντι Ηλεκτρικού Σταθμού) και έρχεται να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για όλους εκείνους που αναζητούν απαντήσεις σε ζητήματα, όπως ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, μισθολογικά, εργασιακών σχέσεων, ανεργίας κ.α. και που μέχρι σήμερα είτε δεν γνώριζαν που να απευθυνθούν, είτε όταν απευθυνόταν δεν εξυπηρετούνταν.
Με κεντρικό σύνθημα «Ρωτήστε μας» το Κέντρο Εξατομικευμένης Πληροφόρησης Πολιτών του Δήμου Αμαρουσίου υποδέχεται τα έγγραφα ερωτήματα που υποβάλλουν οι πολίτες και με τη συνεργασία ομάδας εξειδικευμένων επιστημόνων αναλαμβάνει δωρεάν να βρει και να δώσει τις ορθές και ανάλογες ανά περίπτωση απαντήσεις, σε περίπου πέντε εργάσιμες ημέρες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://www.gpatoulis.gr/drastiriotites/koinoniki/2010/10/kentro-eksatomikeumenis-pliroforisis.html

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Μαζί με τον Ηλία Γιαννακάκο ο Κ. Ρώτας

Τη συμπόρευσή του στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για το Δήμο Αμαρουσίου με την δημοτική παράταξη "ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" και τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Ηλία Γιαννακάκο, ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Ρώτας και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ"
Σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία της παράταξης "ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" οι δυο άνδρες ανακοίνωσαν την συμπόρευση τους και απηύθυναν πρόσκληση συμμετοχής στην πρωτοβουλία για ένα άλλο Μαρούσι, σε όλους τούς Μαρουσιώτες, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης και αναφοράς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Αποχή με προοπτική»:Γινε και εσυ υποψήφιος με το συνδιασμό


Εμεις απο την αρχη ειχαμε δηλωσει την προθεση μας οτι θα ειμαστε ανοιχτοι σε δημοσιες διαδικασιες.
Σε αντιθεση με τους υπολοιπους συνδιασμους που συγκροτουν τα ψηφοδελτια τους μεσα απο κομματικους μηχανισμους καθως και συμφεροντολογικες «μεταγραφες» εμεις προχωραμε και τολμαμε να δωσουμε την ευκαιρια να κατεβουν μαζι μας οσοι το επιθυμουν.
Βασικη προϋποθεση να εισαι νεος και να μην εχεις εκλεγει ως δημοτικος συμβουλος στο παρελθον.
Εμεις κανουμε το πρωτο βημα για να αποδειξουμε την δυναμη της τεχνολογιας και να αποδειξουμε οτι οι σημερινοι νεοι εχουν οραμα περα απο καθε κομματικο κριτηριο.